Евроколеж разгроми с 5:1 Борислав Първомай в последното си домакинство за сезона на Трета югоизточна група. Хеттрик за успеха вкара Серафим Михайлов, а по един добавиха Мирослав Караилиев и Георги Куртев. За гостите точен беше Динко Митрев. Първомайци се отчетоха и с две греди.

С бърз гол стартира срещата, когато в 9-та минута Тодор Тимонов изведе хитро Атанас Савов зад защитата. Защитникът на колежани спря топката, но в този момент Серафим Михайлов се сблъска със Савов. Вратарят на гостите Васил Кузманов не се ориентира и Михайлов мина покрай него и вкара за 1:0. В 22-та минута Серафим Михайлов вкара втори гол. Николай Николов намери Михайлов пред наказателното поле. Нападателят направи няколко крачки и със силен удар прати топката под гредата за 2:0. В края на първата част главният съдия Кристиан Костов на два пъти подмина игра с ръка на първомайци в наказателното поле. Първо защитник изби с лакът в корнер при изпълнение на фаул на Георги Куртев. След това Тодор Тимонов изпълни ъглов удар топката удари тялото на играч в бяло, а след това играч на първата греда спря с ръка коженото кълбо, което влизаше във врата. В следващата атака гостите намалиха с далечен удар на Динко Митрев, който прати топката в дясната сглобка на Апостол Стоянов – 2:1. В последната минута Серафим Михайлов оформи своя хеттрик след самостоятелен пробив и удар в близкия ъгъл на вратаря 3:1.

Втората част започна силно за колежани, като удари на Куртев, Николов и Четин минаха опасно покрай вратата на гостите. В 65-та минута комбинация в дясно между Михайлов и Савов завърши с центриране към далечната греда. Мирослав Караилиев на скорост засече топката за 4:1. В последните минути Тодор Тимонов намери Куртев в наказателното поле, където капитанът с глава прехвърли вратаря за 5:1.

След успеха колежани събраха 46 точки и се доближиха до Борислав, които са шести в класирането.

РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ТРЕТА ЛИГА