С гол в 64-ата минута Антонио Вутов уби надеждите на Берое за стопяване на разликата от първия мач между канарчетата и заралии. Отборът на домакините игра като озверял през първите 45 минути и заслужено се оттегли на почивката с гол преднина. През второто полувреме в игра за гостите се появи Косоко, който бе оставен като резерва, и канарчетата заиграха по-добре в средата на терена и съответно в атака. Така се стогна до хубав пробив на Крум Стоянов, който подаде на Вутов, а станалият само преди няколко дни баща футболист не сбърка и прониза мрежата на домакините. 10 минути по-късно Жуниор Мапуку изведе Берое напред в резултата, макар и да останаха съмнения, че си е помогнал с ръка при овладяването на топката. Конгоанецът получи дълъг пас от Боби Цонев и устоя на натиска на Кристиян Димитров, който пък си вкара автогол през първата част. Последва безкрайно прецизен шут по диагонала, който влетя точно до основата на дясната греда.

Така Ботев Пловдив продължава дългия път, който е поел за класиране в Европа през бараж. Утре канарчетата ще разберат следващия си съперник в плейофите (Пирин или Верея).

7 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    1

    Останали съмнения за игра с ръка, че как Мапуко спря топката? Защо всички журналисти, коментатори смятат за нормално срещу Ботев да се играе с ръце и съдията да свири 99% за противника !

  2. 4
    30

    Ава пичаги цяла Стряма са срамуваме от туй порно ба да гоейба.

    • 15
      2

      Дреми ми куро от кво съ страмуваш,да тейба в простака.

  3. 5
    30

    Селяндури стига с това ТОТО. Накрая ще плачете.

    • 24
      2

      Циганино сета ти плачи от злоба.Предстои ни тежка вечер

    • 10

      Ега си простия мангал си!!Къде видя тото ве манго?Намали малко лепилото че си изкудкудякъл от всякъде.

Коментарите са затворени