Антонио Вутов от Ботев беше избран за Играч на мача в битката с Берое. Юношата на Левски реализира попадението за 1:1, което сложи точка на надеждите на старозагорци. Те бяха повели след силен натиск и опитаха да наваксат изоставането от 0:3 от първия мач, но голът на Вутов ги попари.

Атакуващият халф е под наем в Коматево само до края на сезона, като остава собственост на Удинезе. В последните се появи информация, че може да се завърне в Левски, но самият той твърди, че това засега са спекулации.

“Може би голът ми сломи Берое, защото ни натиснаха в началото, а и до края. Радостен съм, че с този гол ги сломихме. В тази ситуация Лъчо Балтанов пусна много хубав пас към Крум Стоянов, а после и той към мен и се разписах.”

“Може би след ранния гол се разколебахме малко, тогава започнахме да изритваме топката. Но с изравнителния гол се поуспокоихме, после започнахме да създаваме положения , но не вкарахме повече”, заяви Вутов пред DIEMA SPORT коментира бъдещето си на Коматево.

“Футболист съм на Ботев, имам още мачове, засега съм играч на отбора. Моето желание е да се развивам, ще видим какво ще се случи. Левски винаги ще е отворена страница за мен, но това са спекулации за сега”, заяви Вутов и коментира дали са били изненадани в отбора му от схемата на беройци.

“Берое ни атакуваше с 5-6 човека в нашето наказателно поле, това ни накара да се приберем. Единственото хубаво е, че получихме още един бърз гол. Сега ни изненадаха, имаха своите позитиви от схемата си”, сподели още футболистът на Ботев и коментира предстоящия финал за Купата на България с Лудогорец.

“Мачът на сезона ни предстои, трябва да се възстановим добре, да се подготвим. Лудогорец е фаворит във финала за Купата, но те имат какво да губят. Ние трябва да се хвърлим да се раздадем докрай, пък каквото стане”, завърши Вутов.