Home Без категория Ботев си хареса и капитана на Берое

    Ботев си хареса и капитана на Берое

    1285
    6

    Спортно-техническият щаб на Ботев Пловдив се е насочило към нов футболист. От клуба следят ситуацията около централния защитник на Берое Иво Иванов. Капитанът на заралии напуска тима, след като договорът му изтича и няма да бъде подновен. От своя страна жълто-черните все още не са обвързали с нов контракт Радослав Терзиев, който е желан от Левски и Лудогорец, пише “Тема спорт”.

    Засега Виктор Генев е сигурен и за следващата кампания. Ботев иска още един от Берое. Това е десният бек Атанас Зехиров. Ако канарчетата стигнат до Лига Европа, то се очаква ръководството да развърже малко по-сериозно кесията.

    Мениджърът Иво Димов е договорил още един бразилец за тима. Както е известно, за старта на лятната подготовка трябва да се яви Рафаел де Соуза. Той лекуваше контузия в Бразилия почти година. Иво Иванов и Зехиров са желани и от Георги Иванов-Гонзо в Черно море.

    Юношата на Ботев Иван Василев пък направи вчера първата си тренировка за представителния тим. Роденият през 2001 година футболист се включи в сутрешното занимание на канарчетата. Вчерашният ден бе още по-специален за нападателя, тъй като той празнува своя 16-и рожден ден.

    6 КОМЕНТАРИ

    1. 13
      1

      Иванов не става за Ботев. Той е бавен и неповратлив. Видяхме го в Берое и Левски. Той е аналог на Златков. Високо самочувствие, без покритие. Ботев трябва да се насочи към централен защитник от Б и В групите. Да бъде млад, бърз, повратлив, с добри физически данни. Човек натрупал самочувствие и практика, но не намерил признание. К. Димитров трябва да бъде изпратен да се обиграва в по-долните групи, където да трупа игрова практика, да заякне, да стане по-работлив и постоянен. Нему се прави услуга, като стои резерва в Ботев. Ще си остане с добрите физически данни и освиркванията на публиката! В Ботев трябва да заложат на индивидуалната работа със състезателите. На всеки му куца по нещо. Един бяга бързо, но не може да вкарва, или да центрира. На друг му липсва издръжливост, на трети психика и т.н. Когато се направи индивидуален портрет с плюсове и минуси, тогава ще се знае върху какво да се работи и да се изисква. Киров е ходил в чужбина и знае, че никога не е късно да отстраняваш пропуските, а и б-то на играта, макар и в по-напреднали години! Растежът е задължителен!

      • 8
        3

        Нищо не се знае,той и Генев не ставаше за Ботев,а се оказа попадение в десетката.

    2. 5
      40

      Още малко остана да надуваме жълтия балан и после ще бием камбаната.

      • 34
        5

        Мангал нямаш място в темите за БОТЕВ ПД! Марш в гетото!

      • 5
        6

        Ава камбаната жа я бием у Стряма ва ….чува са чак у Раковски ва да гоейба.

    Коментарите са затворени