Две бяха спорните положения, които съдийския наблюдател Георги Виделов обсъди след мача Ботев – Берое реферската бригада, видя репортер на PlovdivDerby.com. Ситуациите, които длъжностните лица обсъдиха и изгледаха на запис обстойно, бяха положението при което топката срещна ръката на бранител на Верея и гола на Вияна, за който останаха съмнения, че е вкаран с ръка.

Междувременно главния съдия Ангел Ангелов изказа възмущението си, че човек от клуба го е псувал през целия мач зад едната от двете голлинии. “През целия мач човек от Ботев с бадж на врата ме псуваше. Няколко пъти погледнах към него, но когато направех това, той млъкваше. Идваше ми да го изгоня и следващия път, ако срещна отново подобно поведение, ще го направя”, заяви Ангелов пред репортер на PlovdivDerby.com. Името на Ангелов нашумя наскоро, когато той изгони лекаря на Ботев Пловдив по време на мача за Купата на България срещу Верея. Причината беше, че докторът на Ботев се усъмнил гласно в сексуалната ориентация на четвъртия съдия в онази среща.

5 КОМЕНТАРИ

  1. В българският език е възприета дмата :ВИЗИТКА:,не както се изразява този престъпник (агелов)-бадж.Баджът е найлончето,в което се слага картончето с името.Пълен с женски :достойнства:!

  2. Всъщност спорни положениия в този мач няма- дузпата е безспорна, а по гола няма нищо съмнително и спорно- абсолютен гол!

  3. 26
    2

    Според мен, нашия човек се е осъмнил в ориентацията на съдята, но онзи не си признава, защото ще стане много конфузно. Прав е бил нашия да се осъмни, то като погледнеш тази фамозна прическа на рефера, какво да си помислиш.

    • 24

      Абе какво има да се съмнява? То си му личи от километри на тоя…

  4. 48
    1

    Дано тоя олигофрен не свири финала, че няма да свърши мача

Коментарите са затворени