Изключително скандална и същевременно гневна декларация бе публикувана в петъчната вечер на фен страницата на “Асеновец”. В нея феновете директно обвиняват треньорът на представителния тим Михаил Аврионов в предлагане на пари на съперник с цел победа на “Асеновец” и оставане в състава на Трета лига. Освен това в декларацията се намеква за уреждане на предстоящия мач с “Атлетик” (Куклен). Припомняме ви, че голяма част от феновете на асеновградския клуб не одобряват, както сегашното ръководство, така и спортно-техническия щаб и отдавна изказват позицията си против тях. Публикуваме целия коментар без редакторска намеса, като очакваме реакция от страна на ръководството на клуба и ЗС на БФС – Пловдив:

Михаил Аврионов

“Въпреки “гръмката” победа на нашия отбор в последния преминал кръг и оставането ни в групата, ние феновете на Асеновец отново не можем да изпитаме тази чиста футболна радост, която само истинския мач може да ни донесе. Радост подтисната от целенасоченото затриване на клуба и прогонването на хората,които възродиха един отбор изпаднал в окръжните групи и го превърнаха във водещ отбор, гонещ победата във всеки един мач. Не, този път възмущението ни не е насочено към УС, включващ група общински съветници и някакви си ветерани, които не знаеха къде е стадиона. Този път ние се възмутихме от действията на треньора на представителния ни отбор Михаил Аврионов, който както научихме си е позволил да се обади на ръководители на отбора на Евроколеж и да им предложи пари. Ние, феновете на Асеновец и на истинския футбол се разграничаваме от този човек, който е не само треньор а и възпитател на подрастващи деца и за нас той вече е един компроментиран човек без достойнство и морал. Също искаме да попитаме това ли е примера, който трябва да показваме на децата ни? Това ръководство също ли е компроментирано ? Така ли се харчат общинските пари ? Сега трябва ли да се съмняваме във всяка една победа и как тези компрометирани ръководители ще ни убедята в правотата ? Редно ли е от месеци насам да се говори,че сме си уредили мача с Куклен, за да можем да останем в групата. Въпроси, въпроси, въпроси…На всичките тях плюс тези, за които попитахме предния път чакаме отговор ! Всяка седмица ще задаваме въпроси до благоволението на управляващите да се срещнат с нас и цялата футболна общественост в град Асеновград. И не се съмнявайте, въпросите са много.”

 

1 КОМЕНТАР

  1. 9
    3

    Това са пълни глупости стига сте злорадствали за отбора не може да понесете, че отбора тръгна , че отбора се спаси .че вече не играят старите футболисти в отбора и най вече че го няма на влас Валери

Коментарите са затворени