PlovdivDerbyTV: Пропастта между ултрасите на Локо и футболистите е голяма! Ето какво се случи след победата над Левски

16
3159

Пропастта между ултрасите на Локо и футболистите явно е доста голяма, а обидата, която понесоха феновете сред редица слаби игри и резултати трудно ще бъде заличена току така. В последните два домакински мача на Трибуна Бесика седи плакат с надпис „Тук сме заради емблемата“ и явно агитката на черно-белите е там единствено, за да брани нея. След победата на Левски днес ултрасите на черно-белите моментално свалиха плаката и се отправиха към изходите на сектора. Те не дочакаха играчите, които в този момент поздравяваха и обираха овациите от трибуна Спортклуб. В момента, в който футболистите тръгнаха към Бесика, те видяха, че там вече почти не е останал никой и се отправиха към съблекалнята, за да бъдат аплодирани и от феновете в сектор А. Явно играчите ще трябва да покажат в още няколко мача мъжка игра, каквато показаха днес срещу Левски, за да си върнат уважението и подкрепата на групите. А докато това не се случи е ясно, какво предстои. Те (ултрасите) ще са там заради емблемата на клуба!

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

16 КОМЕНТАРА
 1. 6  12

  Аратлик , ний на поляната в Куматиу мачовити играми ва!
  • 7   4

   мангал миризлив,
   вие такава база няма да имате и след 100 години.
   защото сте циганите на футболна България.
 2. 2  6

  Ава и ний НаЩа фракция сми на къра демек на поляната всеки ден ба да вейба.
 3. 18  11

  Още преди една година ви писах, че Крушарски е менте, но някои от нашите дотолкова се бяха зомбирали, че не виждаха очевидното: няма как фирма с печалба за 2013 г 150 хил лв да издържа елитен футболен клуб с минимум милион и половина лева разходи годишно. Колкото по-бързо проумеем реалността, толкова по-добре! Не съм против Крушарски, но ако не плати и в началото на юни, не виждам смисъл да го търпим. Превръщаме се битер в папагалите по времето на Командоса.
 4. 22  5

  тия от Бесика много пък важни бе! ако не искат – хич да не идват на стадиона. да си направят друг клуб като имат много изисквания.
 5. 19  8

  Добре че разкараха потниците от Спортклуб, хич да ги няма
 6. 24  31

  Тотото вие с ВЕРЕЯ ГО ПРАЙТИ ЖЪЛТЪК;))НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДОЛНАТА ЗЕМЯ ДЪННИ РИБИ…
 7. 24  12

  Стижете ги тези футболисти бе, какво им правите фасони. Със машинката за стигане или ножицата се постига дисциплина сред тези нехранимайковци!!!
 8. 26  30

  Излезна ва в на майка ти сливката.
  • 12   13

   Ава филмар поляна поляна у Стряма …..ама кът та лепна и жа запееш трактор пее на Стояна.
   • 5    3

    Стоене е шив колко е гот да си от Локу ша ахмак гата прикръстиха ша дебил да та ебаха га та приехме ва.
    Ма така си е гат та ебът ставаш от Локу.
   • 2    3

    Ще ти лепна сперма и на баба ти ,ще и го лепна вместо корега!

Comments are closed.