Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски говори пред „Меридиан Мач“ от далечна Аржентина.

“Ваши колеги създават малко по-голямо напрежение. Но Локо (Пд) е институция и гарантирам, че ще продължи да си тежи на мястото в българския футбол. Бизнесът ми тук върви, надявам се като се прибера да има и други добри новини“, отсече бизнесменът, който ще се прибере на 7 юни и ще има да решава не малко проблеми в клуба, след като доста от играчите вече обмислят да напуснат заради забавените заплати и настанилата се в клуба несигурност.

„Ние сме от старата школа и знаем как да се оправим със ситуацията. Те да ми дадат базата, пък нещата ще се наредят“, категоричен е Крушарски.

Той каза още, че отношението му към мачовете е Левски си остава специално. Босът държи отборът му да побеждава „сините”, които според него не отдават дължимото на покойния му приятел Иван Славков – Батето.

„Разбира се, че и този път ще има премии за победа. Поддържам връзка е Войната, ама и той е левскар. Ще видим, дано не му тежи на съвестта, като ги бие“, каза още Крушарски.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    4

    Разбирам мъката на “полуфиналистите” от баражите на втората осмица от група А , класирали се на второ място след гранда Верея и които се издържат от тото, но след седмица, когато Крушарски плати всичко дължимо, всички писаници на жалки злобари и жълти подлоги, за разпад, избягали и тем подобни глупости ще бъдат затрити с факти!
    После пак въпросите ще останат в кочината на Коматево. От къде пари, какво става с ТЦИМЕ, ще има ли стадион, нали уж дълговете ги няма и още куп такива?
    Нормалните фенове знаят, че Локомотив никак не е зле, но медийните изблици на моменти целят да внушат точно обратното! Лошото за тях е, че не са познали, а Крушарски наистина знае какво да праеи и то не е никак лошо за локомотивците. Лошо е за недоброжелателите му!
    Да ни е жив и здрав собственика!

    • 5
      4

      АВА КОМПЛЕКСАР Я СА ПРЕМЕРИ С СЪДБАТА ВА АХМАК ЖА НА ЗАКРИВА СКОРО КРУШАТА ДА ЗНАЕШ.
      НИ СМЕ КОМЛЕКСАРИ А НЕ ЖАЛТИТЕЕ ВА АХМАК.
      ГА ВИ ГУВОРИХ ЧЕ НАШТУ ЛОКУ ТРЯБВА СА МЕСТИ В СТРЯМА ВИ СА ПРАИТЕ НА ГОЛЕМЦИ ААААААААА АЙ СЕГА ДА ГО ЛАПАМЕ МОШНУ.ТОЗ СЕЗОН ГО ИЗКАРВАМЕ И ДРУГИЯ ЖА СМЕ В В ГРУПАТА ОТ КРУШАТА СА МАНЕ ВА АХМАК.

      • 1
        2

        Ава уй кво локо викаш ти в стряма ба да тейба……кът сми се жълти бичмета ва….кой си ти ва ахмак неден….стряма винаги жа е жълта ва глистак.

  2. 10
    4

    Значи, ние от старата школа знаем как да се оправим,младите да му мислят.

    Ето схемата, пояснявам:

    Аз ако си го намеря под шкембето, щото нямам пряка видимост към ракетата ми, оправям Чаво. Чаво оправя Зума и бай Танас.Стига да не е препил лошо. Бай Танас оправя Войната, а той оправя футболистите. Зума никой няма да оправя щото е с кръвно и виаграта му е забранена. Но който иска, може него да го оправи, позволявам да го оправят почетно, за слава един вид.
    ФутболиШчетата ако искат, могат да оправят говедата. Ако ли не, двойно ебане им се очертава. А за отпускане на напрежението, могат да се оправят един друг. То и сега Кики и Камбура се оправят под душа, няма да е нещо ново.
    Айде, оправяйте се, аз като си дойда, ще платя. Ама, евентуално.

  3. 14
    2

    ВЕЛИКАН !!!!!
    ВЕЛИКАН!!!!
    ВЕЛИКАН !!!!!!
    ВЕЧЕН ЖИВОТ !!!!
    ДОЖИВОТЕН СОБСТВЕНИК !!!

  4. 14
    6

    бай Куршарски и пич. като обещае нещо не го забравя. може и догодина да плати на футболистите ама ше плати. вий кво искате сега да си търсим нов шеф ли ? бива го дядката ,малко лаладжия , ама и ние циганите харесвами такива . Саде Локо !

    • 3
      10

      Не като нашту, Ачу съзлзата, 2 години търси нови собственици, амо пуне преструктуира дълговете или какту се казваши, ний циган от ботив не можем кажем таз дума. Саде Ботив, саде канар. Ако не взеем купата в китайските магазин колко искаш купи, пак ша вземе за ужаз на буфирите…ай,ай канарииииее.

  5. 18
    7

    Аз съм от старата комунистическа и милиционерска школа.Моят учител е Иван Славков/Батето/-зетя на Тодор Живков/Бай Тошо/.Сега моята дъщеря и сина на учителя ми строят заедно капитализЪма…..Момчета, бивш комунист,бившо ченге и бивша курва НЯМА!!!Това исках да ви поясня от далечна Аржентина!

  6. 24
    16

    Ама точно от старата школа си,като през комунизма-обещание за светло бъдеще!!И така до …..

    • 9
      16

      Абе селяни, слагайте си по нормални имена, кво е това, Ронко, Рачо, тц,тц,тц бати и миризливите селяни.

      • 7
        14

        аааа забрави и Пурко, все селяни от класа, аххахахаххаа

        • 14
          6

          “Тони Найка” коментира “Пурко” баси комедията. Ти по цигански ник не можа ли да си измислиш.

        • 1
          1

          Ами ти какъв си ве цървул?Да ти сваля градските гащи,пък да ти го…в селския гъз!

      • 2
        1

        Ти като си се писал “Пловдивчанин”,какво?Простотията ти и селяндурщината мислиш че си ги скрил ли?Лъжеш се.

  7. 12
    15

    селяните пак си бъркат в носа и се чудят кво става, хахахаххахахах

    • 17
      11

      Много е голям даже,дано ви държи още дълги години на изкуствено дишане.Иначе Чичу Ицу верно ви го хлъзга много фино . Плюнчи го с 2-3 обещания за смазка и влиза гладко След тва си измисля нови 2-3 още по – грандиозни и старите остават на заден план. От няколко бази по цяла БГ,та нов стадион,та школи,та сега дайте ни базата и всичко е О.К!!Пък заплати нанайси!Хахахаха,ега си капутите сте тия от бахчиите на Лаут бей.

      • 9
        10

        нищо не ти се разбира. пий едно кафе и тогава пиши, селски, хаха

        • 10
          5

          Ами то се иска мозък за да разбереш,пък ти явно го нямаш.

          • 6
            6

            Ами виж му правописа и си прави сметка що за неграмотник е.

Коментарите са затворени