Доскорошният благодетел на Ботев (Пд) Георги Самуилов продължава да издържа отбора, пише в днешния си брой „Меридиан Мач”. Петролният бос официално се бе оттеглил от клуба малко след като Румен Чандъров напусна „канарчетата”.

Освен всичко друго Георги Самуилов е изразил готовност да инвестира и в стадиона на Ботев „Колежа”, чиято реконструкция е голямата мечта на феновете. Държавата също е обещала, че ще помогне на Ботев за изграждането на спортното съоръжение, но само при положение, че клубът изчисти всичките си задължения. Останалите средства за „Колежа” ще дойдат от кредит от банка.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    8

    БотевЪ се издържа от ерно тото. Това е ясно дори и на децата. Лошото е, е прокуратурата не прави нищо по въпроса

    • То, че е така – така е, но ние какво правим – мЪлчим си!! То затова последния мач доидоха толкова хора, няма да се учудя и финала да го разиграят…..

  2. 8
    6

    Ботев ще се спаси ,когато изгони плачещия лъжец.

  3. 7
    12

    Естествено, че е Самуилов:::::))))) Няма да кажат, че тото играят. То цяла България ги усети и е редно да излязат с оправдателно писание:::))))). Селяни.

  4. 6
    9

    хахаха! и децата знаят че всеки втори мач на аджисанските мангали е ЧЕРНО ТОТО! и в тая схема самуилов е само за лице пред финансовите и следствените органи. евала му де, поне до последно ви помага щото иначе цацара ще ви подгони!

  5. 8
    3

    Селянките от девет кладенеца вода ще докарат само и само хората да не разберат че не си стискат кълките, а ги разтварят при поискване.

  6. 17
    31

    На Черното тото Самуилов ли му викат вече?

  7. 31
    11

    То хубаво припознавачите на Кюстендилския навлек им е смешно по темите за Ботев,но пък при тях е направо за рев- https://topsport.bg/lokomotiv-plovdiv/potvardi-se-novina-na-topsport-lokomotiv-plovdiv-ostava-bez-futbolisti-kamburov-sashto-si-tragva.html И още нещо от прекрасните новини-https://topsport.bg/lokomotiv-plovdiv/seriozna-finansova-kriza-nalegna-loko-plovdiv.html А на тия им било смешно??Ега си мазохистите!!

    • 16
      21

      Тези футболисти, не си тръгват, а ние ги освобождаваме. А ти се радваш за глупости, ама колко ли мозъче има в малката ти пилишка селска главичка.

      • 24
        11

        Какво правите?Освобождавате ги?Ти луд ли си ве манго?И Империатрицата ли освобождавате?Ега съ тъпака,сънува сладки сънища явно.

  8. 18
    48

    Чандъров искал да се връща, Самуилов давал още пари, нищо чудно и бате Митко да дърпа конците още, голям смях са тия селяни

  9. 11
    37

    Жълтите лакърдии не спират всеки ден. Забавата с куматевския катун е постоянна величина.

  10. 32
    13

    Само Георги Самуилов може да ни спаси! КУР ЗА РУМЕН ЧАНДЪРОВ!!! НЕ НА ЧАНДЪРОВ В БОТЕВ!

Коментарите са затворени