Клуба на привържениците на Ботев Пловдив обяви днескод “жълто-черно” за финала в София на 24 май:

“Дрескод: Жълто-черно! Нека всички бъдем с еднакви тениски на финала! Цена: 10 лв. Може да ги намерите в магазина на КПБП на ул. “Нестор Иванов” 1. Там може да се сдобиете и с билети за сектор Б, които са на същата цена. Пропуски за сектора на агитката може да откриете и в магазина на базата в Коматево. Побързайте!”

38 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    4

    Няма смисъл от разделение. С тениска или без, но с вяра в сърцето всички на 24 май да бъдем на Националния стадион. Нека покажем на цяла футболна България кой е отбора с най-многобройни и верни фенове. За тези които смятат, че нямаме шанс, ще кажа само да помислят как ще се чувстват ако се случи чудото и вземем купата, а те са пропуснали да присъстват на живо на мача. Без повече извинения – сега или никога.

  2. 7
    12

    А ТРЯБВАШИ ФАНЕЛКЪТЪ ДА И С ЦВЯТ ПАТЕШКИ ДРИСЪК:))
    ТОГАВА ЩЯХ СИ КУПА ЗА ФИНАЛЪ
    АЙЙЙЙ КЪНЯРИЕИЕ:))

  3. 2
    13

    Тениските са супер,отивайте и си ги купувайте и не се правете на луди да не ставаме на кълбета на финала!

    • 14
      1

      Какви кълбета бе путьо!?Да не стане така това да ви е последния мач на смешната ви фракция!?Няма цял живот да търпим селските ви изцепки!Циганите ви пръскат муцуните, където ви хванат, а на свои се правите на хулиганчета!

      • Хахахха заедно с Y.G. са направо голяма комбинация!Да се правят на мъже пред наши фенове!Хаххахах смешници!

      • 2
        7

        Циганите ни пръскали,але ей семкари я си ебете майката,без нас сте нищо,ние сме ядрото ,без нас няма Ботев.Много знаете,ама като трябва да застанете пред нас с лицата си мълчите като путки,нали така?

        • Няма да липсвате на никой бе ядрени физици. Ядро били, Ядро на лайна ай сиктир мишки пребити от всеки.

          • 1
            2

            Знаете къде сме ,ако имате нещо да казвате,ако не- кротувайте си в нета,само да не си счупите пръстите от писане,педали!ПС:За някои неща трябват ташаци,а не миши сърца семкари,запомнете това!

          • 1
            1

            Къде сте бе мишки. Скрити в миши дупки. Изчезвайте от стадиона и никога не се връщайте повече. Никой не може да ви гледа и търпи. Били ядро. На какво сте ядро бе. Буферите си вдигнаха самочуствието с вас, бият ви на всеки ъгъл. Време е и ние да ви изметем от базата. Нещастници

          • Анонимки това сте вие,ела и ни измети филмар.Сигурно на мач неси стъпвал!

  4. 9
    3

    Аз тази тениска няма да си я купя. Просто не ме кефи.

    • 3
      1

      Купи си я моля те та да напълниш гушата на стафунски. Нали ще ни строи стадион нещастника старогазорски. Бахти и ташака.

  5. 7
    2

    Няма смисъл да се вдига самочуствието на Лудогорец и БФС и да се изживяват.
    Истината е че ако Ботев не е на този финал , то зрителите на стадиона и тези пред телевизора ще са едва стотина. Ще е трагична пародия на селски мач от окръжните групи ако Лудогорец и Верея са на финала.
    Кур за БФС.
    Няма смисъл да правим густо на Лудогорец.
    Кур за Лудогорец .
    Този финал е наистина спортно събитие защото Ботев играе.
    Кур за БФС !!! Кур за спортните коментатори !!!!

    • 8
      1

      Да го духат Лудогорец и БФС. Няма да занесът Купата в Разград !!
      Нямат и един българин в отбора а ще спечелят и вдигнат купата на България. На тези чужденци не им пука за Купата, те повечето и български не знаят, интересуват ги само заплатите и трансферите. Да го ДУХАТ БФС дето ще даде купата на чужденците !!!!!

  6. 11
    10

    Това менте е ушито в столюпиновски гараж!!! 1-1.50 цена. Поне да я бяха пуснали на 3 лева.

  7. 12
    11

    3000 души на 40000 стадион ще бъде голям смях. От тези 3000 души 200 да си купят пак ще е хапване за някой.Все пак от огранизаторите трябва да хапнат нещо.Един санвдич и Пепси са си ги заслужили. Ако цветния цвят е повече ,сиреч жълтия,фанелката ще се оскъпи и ще трябва да ядът сандвича без Пепси.Купи фанелка,дай пепси жадния!!!

  8. 15
    2

    От Бтев съм обаче не ми харесва тениската

  9. 11
    11

    Пак ”наша” фирма ще се нагуши , китайски тишърти за центове , коматевски шарани за десетачка.

    Важнот е да има за бело…

  10. 13
    10

    Ава за нас стрямналий жа остане ли някоя фанела ва……ако на остайти голички жа дойдем само по пищофи и ушанки ба да гоейба.

  11. 19
    3

    И кво ако не съм с тая тениска няма да ме пуснат в агитката ли ???

  12. 7
    29

    Пак от нас видяха жълтите мангали. Цял живот копипейс. Не ви ли омръзна да копирате от феновете на велиякия Локомотив, селски мангали жълти

  13. 28
    5

    Истинско удоволствие е да четеш как злобните буферчета едвам се здържат от завист и злоба.Празника който ни предстои да преживеем ги влудява.НИЕ СМЕ НА ФИНАЛА…..а вие…..

    • 1
      8

      Вас ви няма никъде бе шматка.
      По 13 човека “агитка” в коматюю, по 0 човека на гостуване….
      Радвай се, че не сте с нас на финал, че пак щяхте да вдигате меките ръчички…или и крачетата този път…

      • 6
        2

        Да цига нските ви номера край нямат.На магистралата 80 срещу 30,големи “мъже”.И в същото време още 30 ровят по колите.А на стадиона в Бургас ,три пъти повече публика на Ботев.Това е истината това е футбола.Другото е простотия.публиките се мерят на стадиона,а не по магистралите.

  14. 37
    8

    Мангали черни вмирисани, нямате място в темите за БОТЕВ Пд!

    • 1
      9

      Ми недей пиши тогава бе мангал вмирисан!

  15. 6
    31

    Селските балъци пак ще пълнят гушите на някои хора…Нормално, като се има в предвид, че на финала ще има доволно турчета, за разлика от други мачове(за справка:вчерашният мач със славия)

      • 1
        11

        Мюмюне, не се прави на ощипан, ами отивай да си купуваш тениска!
        Жалка история…

  16. 20
    7

    Защо клуба не пуска тениски за финала,а само КПБП?

    • 6
      30

      Нали сега е удобен момент да се припечели някой лев на гърба на селтаците, които ще дойдат пак на мач след………не е ясно кога!

      • 12

        Какви селтаци бе смешник!Гледам ,че си падаш по жълти пички,а с нещо по-сериозно от това на тази случка искате ли да се срещнете?

        • 2
          7

          Какво по-сериозно бе, путко вмирисана?Където не сме ви хванали там не сте ревали.Как не те е срам да пишеш за такива неща!?
          Дееба и шматките страхливи дееба….

          • 5
            2

            Клавиатурен транссексуален мангал ,мен никога никъде не си ме хващал,най-много да ми избършиш гъза след като се изсера в на баба ти устата!Дядо ти ,ще ми изрежи ноктите и ще ги сложи в манджата си да ги яде!Ще се изпикая ,а ти ще се изкъпиш и ще отпиваш от миризливата урина!

Коментарите са затворени