Наставникът на Локомотив Пловдив Войн Войнов коментира поражението на тима с 0:3 от Лудогорец в двубой от 31-ия кръг на Първа лига.

“Наша си е грешката, искам да честитя победата и титлата на Лудогорец и да им пожелая успех в европейските турнири”, коментира Войнов.

“И да бяхме вкарали гол щеше да ни е трудно, Лудогорец е класен тим, вижда се, допуснахме леки голове, кулминацията беше червения картон, искахме да втълпим на играчите, че ако им вкараме първи гол имаме шансове, но не се получи. Велковски ми каза, че е ударен и настъпен, и че не е направил нищо, а е бил изгонен”, допълни треньорът на Локо.

“Вкарват ни леки голове, трябва да не правим такива грешки, идеята беше да неутрализираме Марселиньо, но не се получи. Липсваше ни Ванчо Траянов в този мач, трябва да работим. Не мога да правя анализи, тъй като съм от скоро, след края на шампионата мога да коментирам грешките”, каза още Войнов.

“Всичко зависи от игрите на тима до края на сезона, ако бъдем харесани след тези мачове ще се види, резултатите са важни, Локомотив заслужава да е по напред в класирането и да радва феновете”, завърши наставникът на “смърфовете”.