Президентът на жълто-черните Ангел Палийски и предал всички документи по преструктурирането на дълговете на канарчетата на собственика на 61 процента от акциите на клуба Сдружение Ботев Пловдив. Това разкри след срещата на организацията Борис Гиздаков. “Всичко, което ви казах преди няколко седмици след Общото събрание на клуба, днес Ангел Палийски го представи като документи на членовете на Сдружението. Това е, което се случи днес.”, заяви Гиздаков пред PlovdivDerby.com. “Предстои вдигането на капитала, което ще отнеме между един и два месеца”, допълни пред нашия репортер Ангел Палийски.

Ботев Пловдив са наели адвокати, които да се запознаят с делото, което синдиците на КТБ са завели към клуба, научи нашия репортер на място. Според тримата членове на Борда на директорите на Ботев канарчетата не дължат нищо на КТБ, тъй като клуба не е взимал заеми от банката, но ще изчакат да видят какво ще им кажат адвокатите.

“В момента ситуацията в клуба продължава да е тежка, но и в по-тежко състояние сме били”, заяви новият член на Борда на директорите Васил Наумов. “В Ботев, лично според мен, няма пречка нови собственици да влезнат и сега, но когато процедурата с вдигането на капитала приключи, те ще могат да вземат всички акции, а не само част от тях”, добави Гиздаков.

Имена на нови инвеститори в Ботев не са се обсъждали на срещата, твърдят участвалите в нея.

Ако сте забравили, какво заяви Гиздаков след Общото събрание преди няколко седмици ви предоставяме интервюто му пред камерата на PlovdivDerby.com. “Всичко, което тогава казах пред вашата камера тогава, днес президентът на Ботев като изпълнителен директор на клуба го сведе до знанието на членовете на Сдружението, като им предостави и всички документи”, завърши Гиздаков.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    26

    КТБ то ще си търсят наследството вервайти!!!

    • 15
      9

      КТБ да си наследството.Ние сме Ботев.И ако не знаеш Петрол е в ръцете на Микрето,а Виваком е при сините мастии.Погледни недвижимото имущество на БТК която е фелиал на оператора.Всички пощи във всички населени места са в центъра на градове и села.

      • 9
        18

        Какво е Фелиал ве Папагал, дръно та пляс…Окрали сте Държавата мижитурки жълти!

        • 12
          19

          С една дума Държавата е Фелиал на Жълтуцити и цял свят им длъжен щото са просто силяци!!!!

      • 6
        3

        Тъй ли ва а у Стряма пощата що я до гробищата ва да тейба и мисира жлът.

  2. 12
    12

    Гиздачито изглежда честин! Дуверие от мени.

  3. 7
    11

    “Президентът на жълто-черните Ангел Палийски и предал всички документи по преструктурирането на дълговете на канарчетата на собственика на 61 процента от акциите на клуба Сдружение Ботев Пловдив.” Eba*ti I izrechenieto.

  4. 26
    11

    Отборите на Ботев (Пловдив) и Берое задминаха по коефициент в Европа тимовете на Левски, ЦСКА и Литекс. Това сочи статистиката.

    62. Лудогорец – 34.175
    272. Берое и Ботев (Пловдив) – 4.675
    285. Левски – 4.425
    292. ЦСКА – 4.175
    303. Литекс – 3.925
    310. Черно море и Локомотив (Пловдив) – 3.675
    322. Славия – 3.425

    • 24
      7

      Ти май съ бръкъш нещу? Квоо тва 310-ту мясту зъ Локуту ва? Нее сми минимум в първътъ шистицъ! Ут де ги читети тее рабути, ни знам!

  5. 19
    37

    Пари няма – грабвайте тото фишовете!

    • 11
      16

      На изпроводяк преди мача в неделя президентът Ангел Палийски дал дума, че ще плати парите. Снощи той изпълнил обещанието и играчите вече разполагат с парите от всичките си премии – да си ги харчат на воля.

      • 10
        13

        И нашите взеха заплати! Трябва още един ма4 да изиграем и за премии ще има.

    • 3
      1

      Важното е за Зулума да има баклава и наколенки

Коментарите са затворени