В Клуба на привържениците на Ботев Пловдив запретнаха ръкави от рано тази сутрин и започнаха подготовката за организацията за финала в София на 24 май. Ръководството на КПБП вече работи по няколко сегмента, които ще са много важни за да могат феновете на канарчетата да се чувстват по най-добрия начин на Националния стадион. Едната от задачите е организирането на екскурзия с рейсове. Очаква се още утре от КПБП да обявят старта на записването за организираното пътуване.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    5

    Какви са тези глупости за бойкот! Този сезон беше поредния изпълнен със сътресения, кризи и неясно бъдеще. Момчета изстрадаха този финал и имат нужда от подкрепа. Да не говорим, че следващия сезон се очертава още по-неясен и един господ знае кога пак ще играем финал. Всички мощно в София и да покожем кой е най-подкрепяния отбор в България, но по статистики и превдофенове, а по присъствие на стадиона. Ей къде е София, почивен ден… никой намя оправдание. Трябва да напълним поне половината стадион. В един мач може всичко да се случи още повече ,че сме домакини 🙂

  2. 11
    20

    Този Финал е направен за да се покаже колко велики са БФС – Лудогорец, колко публика и интерес има към мача, тъпите платени коментатори да се правят на интересни и разбирачи, да се създаде „футболна атмосфера“.

    Истината е че без Ботев на финала, ще е скука и супер селски финал Лудогорец – Верея, просто няма смисъл да се прави кефа на БФС и Лудогорец и да има публика на стадиона. БОЙКОТ на изродите !!!!

    Финала за Купата трябва да е бойкот за БФС !!!
    Няма смисъл да им се плащат билети,после и глоби за димки и нахлуване.
    Трябва да влезнат само 10-15 фена и да наредят огромни транспаранти по трибуните:
    „Кур за БФС“ – ‘Кур за Перуки и Гелове“ – „Кур за ТВ Зрителите“
    И да си излъчват финала и да се виждат по телевизията всички тези плакати, а феновете да са извън стадиона.

    • 10
      1

      Няма смисъл да се вдига самочуствието на Лудогорец и БФС и да се изживяват.
      Истината е че ако Ботев не е на този финал , то зрителите на стадиона и тези пред телевизора ще са едва стотина. Ще е трагична пародия на селски мач от окръжните групи ако Лудогорец и Верея са на финала.
      Кур за БФС.
      Няма смисъл да правим густо на Лудогорец.
      Кур за Лудогорец .
      Този финал е наистина спортно събитие защото Ботев играе.
      Кур за БФС !!! Кур за спортните коментатори !!!

Коментарите са затворени