Home Без категория Христо Бонев: В Локомотив (Пловдив) няма проблем нито с Христо Крушарски, нито...

    Христо Бонев: В Локомотив (Пловдив) няма проблем нито с Христо Крушарски, нито с Мартин Камбуров, нито с Христо Колев!

    1559
    28

    Легендата на българския футбол, в частност на националния отбор и пловдивския Локомотив – Христо Бонев се съгласи да отговори на няколко въпроса на ТОПСПОРТ.

    Зума разсея всякакви спекулации за налична криза, проблеми и неприятности на “Лаута”, като с обичайния си размах опроверга редица некоректни информации, които според него единствено целят дестабилизирането на клуба отвън.

    Мнението на Христо Бонев:

    Г-н Бонев, коментарът Ви за старта на Воин Войнов в Локомотив? Загуба срещу Черно море, но пък определено личеше импулс в играта на тима?
    – Да. Точно така. Това е думата – “импулс”. Загубените точки не са чак такъв проблем. Важно беше да се види, че се връща настроението у момчетата и във всички на скамейката и трибуните.

    Защо Локомотив загуби този мач? Можеше и да не се развият по подобен начин събитията?
    – Вярно. Трябваше да победим, ако питате мен.

    А откъде дойде грешката?
    – За съжаление от централните защитници. Конкретен съм, защото така ги видях аз нещата. Не можеш да си толкова добре сложен, висок човек и да ти вкарват подобни голове – с глава и разминавайки те с лекота. Трябва да си тежиш на мястото.

    Снимка 281714

    Източник: LAP.bg

    Тоест, били са допуснати сравнително “леки” голове?
    – Да. А трябваше да избегнем това. Този драматизъм в края беше излишен. Трябваше малко повече концентрация и съсредоточеност в тези последни моменти от срещата.

    Като цяло оценката Ви за “рестарта” на Войнов в тима?
    – Положителна. И ще става все по-положителна, смятам аз.

    И драмите около Мартин Камбуров се оказаха по-скоро излишни?
    – И излишни, и по-скоро изкуствено създадени. Тук и вие – медиите носите известна вина. Можеше да не се раздухва толкова случаят.

    А ако трябва да бъдете максимално откровен – проблемът бе по-скоро между Мартин и Христо Колев, между Мартин и г-н Крушарски или…?
    – Никакъв не беше проблемът. Колев е легенда на Локомотив и винаги ще бъде такъв. Уникална фигура за клуба ни. Не може да има проблем с него, заради него или чрез него. Това са глупости. За г-н Крушарски пък да не говорим. Изключено.

    Тогава как потушихте страстите?
    – Намесих се лично, обадих се на Марто, разбрахме се, а след това направихме и срещата с Крушарски. Не виждам никаква драма.

    Чест Ви прави, че сте се нагърбил лично с подобна отговорност, при положение, че е било възможно и да не го правите.
    – Така е. Но аз съм тук заради това. Не е необходимо нещо да ми е изрично написано по длъжностна характеристика, за да знам, че трябва да го свърша, нали така?

    Да, но въпреки това сте го сторил.
    – Защото обичам Локомотив. Разберете – това е моят клуб. Единственият. И аз ще остана тук до края на живота си.

    28 КОМЕНТАРИ

    1. 1
      7

      А ва кой ни мой да напълни базътъ ва сичкити 1500 жълти фтички ШЪ съ събереми на Мегданя в Куматеву ва ейй които знайти вий ва.

    2. 7
      2

      Зума да напусне-коеф•5•00 Камбура да напусне коеф•9.00

    3. 13
      2

      Проблема е Узуна и Зулума.Единият е подвластен на управляващите,а другия на собственото си его и алчноста.За едни гуменки дойде в Локомотив,а заради него си тръгнаха много съотборници и сегашни футболисти.Зуме,гледай си старините и колената.Остави футболните наследници да се развиват,С няколко интервюта не помагаш,напротив,излагаш себе си,отбора,верните фенове.

    4. 5
      8

      Youth Group мишки прости,от свои ще ядете чепа утре!Утре ще ви закрием официално само елате в клетката!ПС:Ако не дойдете сами,ще ви търсим по дежурните места,да си знаете!

      • 9
        2

        Не се прави на бултрас.Личи ти,че сееш раздори.

        • 9
          1

          Аз ли сея раздори или тези ,които приканват хора от сектора ни да се „срещнат” някъде си из Стара Загора!За съжеление пропуснах мача в Стара Загора,но по думи на приятели нещата пак са излезнали извън контрол ,заради тези филмари,които уж youth group,пък трийсетака гонят!Аман от тия ,вместо да се правят на мъже пред мангалите,с нашите фенове ,ще се бият!Ебах ги в мърсолите смешни!На дядовци крещат да пеят,новите смотани песни ,които и те не ги знаят!Утре ,ще им се предложи нещо ,което ще докаже дали са мъже или путкоподобни лафкаджии!

    5. 9
      6

      Ава къв Зума ва ний кви лигенди си имайми ама ги изгонийми……но нищо ба ся ги използваме в кърската работа……сеят орът серът ама се в жълто ба да гоейба.

    6. 13
      3

      Тва е наща лигенда
      имахми и още една, но я изгонихми
      отиди си преди няколко дена

    7. 14
      4

      И не забравяйте винаги
      когато аз казвам нещо важи
      точно обратното

    8. 29
      4

      В длъжностната характеристика пише,,интриги,облагодетелстване и държане на юзди на потниците.Срещу 5000лв заплата плюс бонусите.Интригант,заради който си тръгнаха много таланти,които правят фурор в другите клубове.Велик футболист,дребен човек.

    9. 22
      4

      г- н Зума, толкова лъжи и при изборите нямаше, вземете си един ПР накрая, че да ви научи да говорите, иииии като сте толкова честен споделете какво точно пише в длъжностната ви характеристика, че да се знае защо сте там, айде двамата с Узунов да го направите, току виж и останалите директори взели пример

      • 11
        5

        Той е Легенда ве какво да ти обяснява на теб.Работи Легенда,не е директор такива са хората на Крушарски дето освободила Карагерен и другите без пари..

    10. 15
      2

      Az nali si vzemam zaplatkata. Ne me intetesuvat armentsi , kamburovtsi , klo6arki ,ba6ti i tnt. A na fesuviti ( fenuviti) moga samo da im kaja – Deiba va6ta mama tsiganska deiba.

    11. 22
      2

      Казваш няма проблеми, а защо треньорите от ДЮШ напускат? Защо се махна Бащата? Защо Едо бе бойкотиран от играчите ?Кажи, Бонев, искаме истината, а не празни приказки… ИЛИ КАЖИ ИСТИНАТА, ИЛИ МЪЛЧИ ….

      • 9
        3

        Той е Легенда ве какво да ти обяснява на теб.Работи Легенда,не е директор такива са хората на Крушарски дето освободила Карагерен и другите без пари..Те трябва да излязат и да обяснят защо…

    12. 20
      8

      Само с Еду не си говорил,защо не потуши скандала с него..Или не искаш да кажеш какво ти е казал.

    13. 27
      7

      Добре, Зуме. Няма проблем. Сега кажи за Едо .Ти говори ли с него, когато напусна? Кажи защо ?..Ти го покани в клуба… Крушарски спомена, че са го бойкотирали играчите. Кажи какво ти каза Едо ????

    14. 34
      10

      ЛЪЖЕШ ЗУЛУМЕ ЛЪЖЕШ, СКОРО КРЮШО ЩЕ ЗАКРИВА КАТУНА.
      ПИСНАХТЕ МУ ВЕЧЕ.

    15. 14
      21

      Войн е точният тренер за Локо!Много е добър,и е Локомотивиц.

    16. 12
      30

      Браво ЗУМЕ,прав си жълтите журналист създават изкуствено интриги и напрежение в локомотив.Истината е,че завиждат защото са ДЪННИ РИБИ и винаги такива ще останат.
      Крайно време е Крушарски да осъди някои вестници за тези драска ниви и да спрат да се занимават с Локо.

    Коментарите са затворени