Локомотив Пловдив записа нова загуба в първата шестица на Първа лига. Черно-белите бяха на път да измъкнат точката като гости на Черно море в Каварна, но три гола след центрирания на моряците не им позволи да го направят.  Като цяло смърфовете показаха наченки на пробуждане, но с гол в 88′ Черно море стигна до победата.

Първото попадение реализира Стефан Станчев в 32-ата минута. Минута преди края на първата част Мартин Камбуров изравни. В 66-ата минута “моряците” отново поведоха, след като Димитър Везалов си отбеляза автогол. В 86-ата минута Димо Бакалов изравни, но Кузма в 89-ата остави трите точки за тима на домакините.

Двубоят стартира с опасност пред вратата на гостите. След разбъркване в наказателното поле топката попадна в краката на Иван Коконов, който шутира на сантиметри от страничния стълб.

Първото попадение реализира Стефан Станчев в 32-ата минута с глава, след центриране от корнер.

В 41-ата минута “моряците” имаха добра възможност да стигнат до втори гол. Марек Кузма напредна, премина през двама бранители на пловдивчани, но когато стигна до позиция за стрелба загуби равновесие и търколи топката към Илко Пиргов.

Минута преди края на първата част Мартин Камбуров изравни. При първата смислена атака Пламен Крумов центрира отдясно и нападателят, който бе оставен напълно непокрит, насочи с глава кълбото в ъгъла.

В 47-ата минута Камбуров отправи топовен изстрел от въздуха, но Емил Михайлов демонстрира добър рефлекс е неутрализира опасността.

В 66-ата минута “моряците” отново поведоха, след като Димитър Везалов си отбеляза автогол.

В 87-ата минута след центриране от корнер, се получи разбъркване, Димо Бакалов стреля по земя, а топката мина през куп от тела, Михаов я закачи,  но тя все пак мина голлинията.

В 89-ата Сукуп пусна отляво на Никлай Минков, който центрира, а Кузма с глава се разписа за крайното 3:2.

41 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    13

    АЕЙЙЙ БЯГАЙТЕ ДА ПИТАТЕ ПАЛИЙСКИ ЗА ГОМНЕЖЪ …ПАЛЯЦИЙЙ НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ…..

  2. 5
    12

    БЯГАЙТЕ ДА ПИТАТЕ ПАЛИЙСКИ ЗА ГОМНЕЖЪ …ПАЛЯЦИЙЙ НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ…..

  3. 11
    3

    Виж сега Ванко, не ги разбираме ние тези работи, важното е Директурити да увеличаваме, че Барса гоним ний, човека го каза. Пък ти сега за две-три заплатки, ми те треньорите да не би деца да имат да хранят, те и без това днешните деца не ядат. А Масларчо, моля те бе човек, не го закачай, ще се ядоса, ще вземе да разгърне потенциала си иии току виж скъсал някво сухожилие. Трябваше всички да напуснат, не само изброените, ноооо почвата има нужда и от червеи….

  4. 15
    5

    Това вече не се търпи! Крушарски като няма възможност да издържа отбора да си събира багажа и да се омита! Не спря да плямпа майна! Всички му се смеят на простотията той си мисли, че е забавен!
    Треньорите в школата не са взимали заплати от месец януари когато са получили възнагражденията си за декември! Телкийски, един от малкото читави се маха, Пашев, Камбуров и Хаджиев също са си пуснали молби за напускане.
    Въпросът е, къде отиват парите от таксите които плащат децата?
    С парите от таксите ли бе раздадена по една заплата на футболистите?
    Маслара и той ли не е получавал заплата от Януари или всичко му е платено?
    Има и още много, много въпроси но истината е, че Крушарски надува един балон и нищо повече!
    Къде е базата за 30 милиона лева?
    Къде е спортното училище?
    Къде е базата в Говедарци? Щото на снимките се вижда една голяма ливада засята с трева! Това ли е базата?
    Смеят ни се вече всички, за капак на всичко се получават много странни мачове със странни резултати….. искрено се надявам тези резултати да са плод на случайност а не на други неща!

    • 5
      11

      Изчезвай интригант жълт извади 2 милиона на година и лацат Папагал!!!

      • 2
        1

        Момче, не знам кой е жълт и кой зелен но съм много близо до “кухнята” на отбора и ти казвам, че ситуацията никак не е розова! Така също и не виждам къде са тези 2 милиона на година! Иначе това което казах снощи, днес се потвърждава!
        http://sport.marica.bg/article/read/54989

  5. 14
    3

    кой беше треньора всъщност??!???! щот се обърках, вчера представиха един, а днес видях някакъв друг подвикваше!!! аааааа може би просто имат нужда от лиценз, безмълвен, ама Моля Ви, хората с лицензите, дайте им един направо на името на клуба, че не се трае вече

  6. 10
    3

    АВА СТРАМ СРАМ КОЛКУ ЩА НА ШИБАТ ВА АААААААААААА КРУША Я СА СТЯГАЙ ИДВАЙ В СТРЯМА ДА ПРАИМ ОТБОР ВА АХМАК КО СА ЗАНИМАВАШ С ТИЯ ПРОСТИТУТКИ ВА ИДУЛ ОТ СА ПРАШ ВА АХМАК.Я СА ВЗЕМИ В РЪЦЕ И ИДВАЙ В СТРЯМА ВА ЗА КРЪСТИМ ЛОКУ НА ТОТУ КУРВА СТРЯМА И ЖА ПИЧЕЛИШ КИНТИ ВА АХМАК.
    КАК СА КАРА ТАКА КАТ МЕН ВЕЧНИЯ ФЕН НА ЛОКУ ВА МЕН МА СТРАМ ВЕЧЕ ВА КРУША КО НЕ НАПРИХ НАШТУ ЛОКУ ДА Е ГРАД ВА АМА НА САМУ НА ШИБАТВА КАКИ МАКИ КИБАПЧИТА КИФТЕТА И НА КО СТАА ВА КРУША МАЙ САМУ ТОТУ СМЕ ВА.
    МАНИ МИ МИРИЗЛИВИТЕ ОТ КАВАРНА НА ВИКАТ ВЕЧЕ ЛУКС ЦИГАНЕТА ВА ТЪПИР СМОТАН.
    СТЯГАЙ СА И ИДВАЙ ДА ПРАИМ ЛОКУ СТРЯМА ШАМПОАНИ ОПССССССС ШАМИОНИ ВА АХМАК.
    УБАВОТО Е ЧЕ ДНЕС СТОЕНЧО КАНАРА И ЖИНА МУ ПА И ЩЕРКА МУ ПОМОГНААА ДА ДОВЛЕЧЕМ КИПАБЧИИНИЦАТА ДА Е РЕНОВИРА МЕ ЧЕ ПЪК И МАС НИ ДОКАРАХА ДА СА МАЖИМ ЧЕ ЗАДНИЦИТЕ НИ ВЕЧЕ СТАНАА КАТ БЕЗДЪНА ЯМА ВА КОЙ НА ХВАНИ КОЙ НАУЧИ ЧЕ СМЕ ЛОКУМУТИВЦИ СЕ СА РЕДИ ДА НА ШИБА ВА АХМАК.
    ВИЖ НИИ СМЕ СИ ТОТО КУРВИ НИКОГА НЯМА СМЕ ПО РАЗЛИЧНИ АМА ДРУГО СИ Е ДА НА КРЪСТИШ ЛОКУ СТРЯМА ААААААААААААА КРУША.ПАК ЖА САБИРАМЕ 100,200 МАНГАЛИ НА ЛАУТА ВА КО СА ПРАШ КАТ НЕ СМЕ ГРАДСКИ ВА.
    АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ТАЕБА.

  7. 13
    2

    Какво живнаха – тия мърди. За нищо не стават , няма един за света. А тоя треньор от къде го довлякоха – кусура и той в клуба. басии.

  8. 4
    25

    В СОПОТ СЕ РОДИХМЕ, В КОМАТЕВО ЩЕ УМРЕМ!

  9. 6
    24

    КО РЕЧИХТИ НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ….

    • 21
      4

      Ами ще ти се оправи слуха Още два три тека от БАЮ МЮМЮН и ще слушаш как пее мюезина в маалата

  10. 6
    22

    ЖЪЛТОКЛОУНИ НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ….

  11. 21
    5

    така живнахми ,ми чак автогол си вкарахми. Воина може да си събира багажа и хич да се не връща в Пловдив – искам си Бащата.

  12. 6
    19

    ПАЛЯЦИЙЙЙ НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ….

  13. 18
    2

    бах мааму , има би някой който на не ни е чаткал? стига вечи ве , за ташак станахми

  14. 20
    2

    Войн нали щеше да залага на млади футболисти? Кои според него са младите? Камбуров, Котев, Ванчо …ли?

  15. 22
    3

    Велик отбор, с велик треньор… Вай, вай, вай…

  16. 24
    5

    Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll

  17. 23
    3

    обичам за го лапам, ама чак пък толкова – и на ми идва много. ай сиктир.

  18. 30
    4

    Станахме проститутките на 6-цата – кой ни хване и ни шиба. Г-н Крушарски, това харесва ли ви?
    На мен – никак, че ме заболя отзад. Вий как сте?

  19. 9
    21

    Няма как да стане веднага.Ераносян със селекцията си и некадърността си като треньор ни върна много назад. Трябва време.До сега не са тренирали нищо ,как да очакваш след няколко тренировки да влезат във форма. Лека по лека ,нещата ще се наредят. Само Локо!

    • 19
      2

      ти да си жив дето вярваш!
      това няма как да стане с тия некадърници.

  20. 35
    6

    ЛОКОМОТИВЦИ,ЗАДНИЦИТЕ НИ СТАНАХА ПО ШИРОКИ ОТ ТРЪБИТЕ НА ПРОЕКТА “ЮЖЕН ПОТОК”.ДНЕС ПОЕХМЕ ТРИ ПАЛАМУДА,ПРЕДИ ТОВА ТРИ МАРУЛИ,ЧЕТИРИ РЗАНИ,ПЕТ ГОВЕЖДИ …ДОКОГА ЩЕ НИ ГО ВКАРВАТ ?

  21. 29
    5

    Срам, срам, срам да го ева. Точица поне да сурнем.
    Камбура-Мамбура, пак ядохме кура.

  22. 29
    5

    Резил -до кога бе? Сички вънка! Само господин Крушарски да остане и сички лебеди вънка – играчи ,треньори, директори , сичко! И на ново нов отбор и нови хора, ако ще и от маалата да са. Ай сиктир само ше кепазите клуба .

  23. 31
    4

    Мамка му… Само където се разкарах до Каварна. Хем ни напраскаха пак три перцала,хем оня ме излъга за рецептата за рибена чорба, хем и тотото прецаках…

  24. 31
    5

    Еййй не дава никой циганско-буферския гъз да зарастне. Кур след кур, гол след гол.

      • 24
        2

        На някои има харесвало. Обитават Столипиново, Аджисана, Шекера, имат имоти до Лайнутджамия.

  25. 33
    2

    Каква поредна фут….. ааа, тото-драма с участието на тото-любимеца от задния двор на ВСИ.

    • 7
      14

      И НА МАЙКА ТИ ЖЪЛТАТА ПУТКАТА УЧАСТВАШИ…

  26. 35
    3

    Баси и тия на биха. Гонзо уж наш човек, а и той ни прасна. Верно сме боксовата круша на нещото си там. Къде попаднахме? Само бой и ебан!

  27. 34
    2

    Гол-гол му е майката братя цигани! Че с ония загуби по 4-5 парцала взехме да миришем чак до Истанбул! Може и да има по още една заплата ако не блокират изплащането на печалбата!

  28. 35
    3

    за малко да бийм , да го ева
    вън Войн Войнов – некадърник и пиянде
    саде Локо – сарцето ми е локомотив

  29. 41
    4

    И аз вкарах гол. Казват, че съм сбъркал Вратата. Много важно.

Коментарите са затворени