Home Без категория Локо с важна победа в U15 като гост на Марица! При по-малките...

    Локо с важна победа в U15 като гост на Марица! При по-малките канарчета и смърфове си размениха по една победа СНИМКИ

    625
    8

    Отборът на Локомотив Пловдив смаза като гост Марица в Елитната група до 15 години с 4:0, информира секцията за юношески футбол на Glas.bg. Срещата се игра в квартал Кършияка днес от 10:30 часа. Черно-белите бяха безкомпромисни срещу своя съперник и още през първото полувреме решиха всичко в своя полза с три безответни попадения. Кръстев откри резултата за гостите, а два гола до края на първата част добави Петър Петров. В средата на второто полувреме Крис Томов направи резултата разгромен с попадение за 4:0. С победата днес смърфовете отново се изравниха на върха на класирането с градския съперник Ботев Пд. Двата тима вече имат по 40 точки. Трети е тимът на Берое с 33 точки.

    По същото време на базата в Коматево се игра дербито при родените 2004-а година. Ботев Пловдив не прости на втория отбор на Локомотив Пловдив и го разби на собствената си база с 7:0, информира секцията за юношески футбол на Glas.bg.. Канарчетата вкараха 3 безответни гола още през първите 35 минути. Второто полувреме започна с 2 нови попадения на жълто-черните. След десетминутно затишие, жълто-черните продължиха да вкарват гол след гол във вратата на градския съперник. Малко преди края на второто полувреме канарчетата вкараха нови 2 попадения и така докараха резултата до крайното 7:0.

    По-рано през деня първият отбор на Локомотив набор 2005 с треньор Иван Терзийски постигна победа над Ботев (Пловдив) с 2:1. Дербито се игра на изкуствените игрища до Гребната база и бе част от 15-тия кръг на първенството Футбол 9, информира официалната страница на черно-белите. ,,Жълто-черните” поведоха първи в резултата за 0:1. Момчетата на Иван Терзийски не се отказаха да търсят победата и засилиха натиска пред вратата на Ботев. Това даде резултат и след едно центриране от корнер Христо Цветков от “черно-белите” се оказа най-съобразителен и изравни за 1:1. В самият край на мача самостоятелен пробив на футболиста на Локомотив Даниел Маджаров завърши с прецизен удар, който се озова в мрежата на съперника за 2:1 в полза на “черно-белите”.

    8 КОМЕНТАРИ

    1. 3
      8

      ОТ МАЛКИ ДА СВИКВАТ, ТА КАТО ПОРАСНАТ ДА НЕ СТРАДАТ МНОГО ЖЪЛТИТЕ ХАЙВАНЧЕТА

      • 9
        1

        Така като гледам децата на Ботев доминират навсякъде, та кой ще свиква не знам. В случая набор 2005 на Ботев са паднали, но пак са на първо място.

    2. 4
      9

      Нормално. Локомотив мачка Ботяф на всички нива.

      • 8
        3

        Ама ти сериозно ли? Прочете ли статията изобщо? Следиш ли школата? ДЮШ Ботев е на светлинни години пред Локо.

        • 2
          7

          Беше защото Мустакатия крадец раздаване безплатни екипи…
          Вече сте равни с другите школи каПутин жълт…

          • Какъв мустак те гони бе? Не става въпрос за екипи. Миналата година ДЮШ Ботев има три шампионски отбора. Тази година купата при набор 2001 е жълто – черна. За шампиони е още рано за тази година. Какви са успехите на ДЮШ Локо? Може би това, че изпаднаха и ги вкараха служебно защото няма как мъжете да с в елита, а младежите в долните групи.

      • 2
        1

        Манго писател, манго не четател!
        Циганчета не изкъпани, преди да се пробвате да коментирате четете. Излагате се повече от колкото си мислите!
        Ботев Пловдив не прости на втория отбор на Локомотив Пловдив и го разби на собствената си база с 7:0, родени 2004
        Локомотив набор 2005 с треньор Иван Терзийски постигна победа над Ботев (Пловдив) с 2:1.

    Коментарите са затворени