Home Без категория Ботев с победа при седемнайските! Локо вкара на Лудогорец, но загуби

    Ботев с победа при седемнайските! Локо вкара на Лудогорец, но загуби

    531
    2

    Ботев Пловдив победи Пирин Благоевград с  резултат 2:1 в шампионатен мач от първенството в елитната група до 17 години, информира секцията за юношески футбол на Glas.bg. Канарчетата влезнаха в този двубой като шести във временното класиране.

    Жълто-черните излезнаха напред в резултата в още в 15-тата минута с попадение на Благовест Данчев. В 30′ гостите от Благоевград успяха да се върнат в двубоя – 1:1. Така завърши и първата част.

    През второто полувреме канарчетата започнаха по-силно и логично стигнаха до второ попадение. В 50′ Димитър Аврамов отбеляза за 2:1 след хубаво центриране от страна на Димитър Пройчев.

    До края на срещата до повече попадения не се стигна и Ботев се поздрави с победата. В актива се канарчетата вече имат 39 пункта, като се доближават на 3 от петия в класирането Славия. Пирин пък остава с 23 точки на 12-та позиция в таблицата.

    Ботев – Пирин 2:1

    1:0 – Благовест Данчев 15′
    1:1 – Пирин (Благоевград) 30′
    2:1 – Димитър Аврамов 50′

    Междувременно седемнайските на Локомотив Пловдив загубиха с 3:1 при гостуването си на Лудогорец Разград, научи Glas.bg. Смърфовете не успяха да се противопоставят на лидерите в класирането и закономерно отстъпиха в крайния резултат.

    2 КОМЕНТАРИ

    1. 4
      3

      Жълтите са купили съдията и затова Локото загуби Ние имаме велик отбор с велик треньор САМО ЛОКО

    Коментарите са затворени