Уважаеми Ботевисти,

обръщаме се към Вас, за да Ви благодарим за безрезервната и мощна подкрепа, оказана по време на първия полуфинален двубой за Купата на България срещу Верея. 

На трибуните в Стара Загора, както и в четвъртфинала в Благоевград, доказахте за пореден път, че ролята на „жълто-черната” публика може да бъде от огромно значение и неслучайно фланелката с №12 в нашия отбор е запазена за Вас. 

Отбор и привърженици отново бяха заедно, а това винаги е гаранция за трудни мигове за нашите противници, които и да са те. Победата вчера е заслуга както на усилията на футболистите на терена, така и на всеотдайната и гореща Ваша подкрепа до последния съдийски сигнал. 

Знаем обаче, че успехът на „Трейс Арена” бе предпоследната крачка към финала. Последната ще трябва да направим отново заедно следващата сряда в реванша в Пловдив. Сигурни сме, че ще бъдем рамо до рамо и в заключителните 90 минути по пътя към последния мач за Купата. Вярваме, че отново ще покажем на България неразрушимата „жълто-черна” сплав между отбор и публика, за да заслужим заедно участието си на финала, който всички така силно искаме.

Само Ботев!

От ръководството на ПФК „Ботев”

9 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    7

    ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЦЯЛОТО СТОЛИПИНОВО И ОЩЕ МНОГО ЖЪЛТИ ЧАВЕТА ДА СИ НАРОДИТЕ

  2. 9
    45

    Благодарете на съдията, които ви подпираше неистово през последните 15-20 минути! И на Господ, защото с тази слаба игра и за “Б” група не ставате! Особено Белоземското чудо!

  3. 42
    5

    Жълтурите са виновни за всичко: за времето, за тока, че няма хляб в маалата, за оставката на Бащата и Еду, за загубата от Левски.. Те са виновни. Само Локо… ние пак сме заедно и ще играем за УЕФА …

  4. 8
    36

    Сега ние от Локото като бием ония леваци от Морето ще играем за УЕФА Тройка с гарнитура за Гонзо и компания Само Локо Велик отбор с велик треньор

  5. 36
    5

    Да ти еба майката марулска от гъза в устата. Буферляк!

  6. 8
    68

    Мръсни цигани! Това сте вие жълтурите. Обиждате на цигани, но поредното съсипване на стадион от ваша страна ви прави по-големи цигани от истинските мангали!!!
    Така е било и така ще бъде!
    Вие сте една долна пасмина, която не умее да губи и не заслужава никакво уважение и никакви жестове от рода на това, което направи ръководството на ФК Верея!
    Искрено ви пожелавам неуспех на финала именно заради циганското ви поведение и заради нищо друго.

    • 48
      4

      Какъв заралия си бе, манго? Отдалече мирише лилавия ти буферски задник от Столипиново. Както и да си сменяш никовете, си оставаш грозен миризлив циганин, фен на кюстендилския пришълец, временно обитаващ задния двор на ВСИ.

    • 19
      3

      Манго,вчера истинските заралий/не буфери/ след мача казаха че досега не е идвала такава публика.И най важното казаха те,публиката ви е от Пловдив, а не от околните окръзи при други публики.

Коментарите са затворени