Ботев Пловдив загуби домакинството си на Верея с 0:1, като канарчетата показаха притеснителна неефективност в атака. След като минали я кръг жълто-черните вкараха цели 7 гола, днес те изключително трудно стигаха до голови положения, а когато направеха това отправяха слаби и неточни удари към стража на гостите. От своя страна Верея очаквано заложи на контраатаката и през целия мач играха прибрано и изчакваха своите шансове на контраатака.

Първото полувреме на двубоя в Коматево не предложи кой знае колко положения за гол, но за сметка на това пък бе изпъстрено с нерви, спорни моменти, множество нарушения и цели седем жълти картона. Макар да владееше инициативата, Ботев така и не успя да намери път към вратата на Георги Аргилашки. Верея пък разчиташе предимно на контраатаката.

При една такава в 16-ата минута защитата на домакините се пропука, Виктор Генев не се намеси по най-добрия начин, топката попадна в Георги Андонов, който веднага подаде надясно към Педро Еуженио. Бързоногият португалец по много техничен начин преодоля в наказателното поле младия Кристиян Димитров, след което от няколко метра не остави шанс на Иван Чворович.

Записалите загуби в последните си два шампионатни двубоя футболисти на Александър Томаш можеха до голяма степен да си подпечатат трите точки в 42-ата минута. “Сините” отново организираха мълниеносна контраатака отдясно, голмайсторът Еуженио нахлу в наказателното поле и пусна успоредно към Андонов. Останал сам очи в очи с Чворович, опитният нападател направи фрапантен пропуск, след като намери десния му страничен стълб.

През втората част Ботев вдигна оборотите и за разлика от първата част на няколко стигна в опасна близост до вратата на Аргилашки. Четвърт час след почивката Тодор Неделев получи топката отляво и стреля силно, но встрани от вратата. Секунди по-късно голмайсторът Фернандо Виана имаше две добри възможности да постави под напрежение вратаря на Верея, но противно на отличните си изяви до момента през сезона, подходи твърде несериозно и разочарова с отиграванията. В 71-ата минута пред Неделев се откри нова възможност за гол, но Аргилашки се намеси вещо и с крак отрази удара.

54 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    10

    А ВЕ ЖЪЛТУРЦИ СМЕШНИ СЯ ЩЕ ВИ УДАРЯТ ЗА КУПАТА ПОСЛЕ ЧИЧО ВЕНЦИ ЩЕ ВИ ОНОДИ И СЕ УТАЯВАНЕ ТРАЙНО.ПОСЛЕ БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА…
    ИЗПАДАНЕ И ЗАКРИВАНЕ…
    СБОГОМ СЕЛЯНИ!!!!

  2. 9
    8

    Циганска психика.С бойкот без бойкот двубоите им са родителски срещи,но като всеки пъпчив грозник гледат в чуждото канче.В Ботев играят футболисти с малки заплати,а вечно надупените са на партийна ясла.Инспектор Крюшо и кюстендилският са абонати на ,,господари на ефира” но техните талибани с потници вечно си завират зурлите в темите за Ботев.Жалки комплексари,гледайте си пенсионерският клуб с тотоимпИратора.Загубихме защото ни надиграха,а вие загубихте защото си навирихте носовете,като всеки мангал.

  3. 14
    9

    То да пишеш коментари, ма да имаш отбор, а те за три мача получиха 11 гола, и сега акъла им пак в Ботев, направихте най смешния протест в историята на футбола точно когато момчетата(пенсиите) ви имаха нужда и шанс за победа вие ги предадохте! Ай гледайте си пенсклубъ и ни оставете.
    Колкото до нашите фенове, ако са забравили, Верея ние традиционно труден противник, и финала изобщо ама изобщо, не е сигурен, верея не е по слаб отбор от нас !!! Така че тихо за мангалите и мощна подкрепа в Стара Загора !

  4. 11
    12

    Нахранихме всичкото мангал в столипиново с туй тото благодарим бат бял и бат салза ши виками само за вас и ши гласуваминза деписету винаги саде канарйее

  5. 18
    21

    Бахти жълтите тото мангали майна, дейба и цигани

  6. 20
    22

    саде Локо! да са връща Коко и Кокала и да ги почвами

  7. 39
    20

    Трибуна истанбул защо мълчи, хОй в устата ли държи ?

      • 32
        13

        Щото я има, не кат ваща от копнежа, на сухо във вторични суровиини джилязуту.

  8. 31
    6

    Да не би 7:1 да не беше тото. А онова 6:0 в Монтана какво беше. Всички наши отбори играят. Това не е тайна за никого. Няма Ботев, няма Локо всички са в кюпа.

    • 6
      9

      Никой в България не урежда мачове така безочливо като вашата порно дружинка циганска.

  9. 28
    10

    jalki jalti papagali kade se skrihte we nali mnogo laehte vchera da vi eba putkata maichena gnusna

  10. 28
    1

    Отворено писмо :До г-н Палийски.
    Уважаеми г-н Палийски, моля успокойте вашите хиляди фенове. Ние от БФС ви съобщаваме, че преждевременно се класирахте за финала. Ние не можем да си позволим финала да се играе при закрити врати(имаме предвид 100-те рязани фена от Разград и още толкова от киселите млека Верея). Елате най-малко 10000 души(от билети х10лв.=100000, от глоби за бомбички 5000, от нахлуване на фенове 10000 и от евентуални картони 10000). Резултата все още не е ясен. Той може да търпи промени в зависимост от коефицента на нашия основен спонсор – БЕТ. В ушите на футболистите ще бъдат монтирани минислушалки и микрофони, за да могат и те да учасват онлайн. За финал: Да живее БФС, Футбола отдавна умре

  11. 30
    11

    Лампичката светна в прокуратурата! Циганите от Коматево пак започнаха с тото-порно-извращенията, от гъза в устата с лилавия венец. Коефициент пет и половина явно са вързали бюджета, тези 2 милиона задължения, заради които виси лиценза трябва явно някак си да се изплащат. Пред 1000 селянина и 20 циганина агитка явно са решили, че няма кой да види този тото генг бенг на жълтите дупета. Нужно е разследавне на тото трупата братя мангасарян!

  12. 35
    17

    Никой не може да ме убеди, че този мач не е уреден. Днес не играхме нищо от това, което можем. Със сигурност за купата ще ги бием но след подобни театри като днешния дори победите вече не са сладки защото не знаеш дали са истински. Това нащо не е футбол в България. Отвратен съм. Ето затова няма никой на стадионите.

      • 8
        8

        СТАР МАНГАЛ де…Че и гнусно жълт, при това!

      • 3
        5

        Те мангалите отдавна се преместихме на село в жълтата агитка където сме добре дошли.

  13. 25
    12

    Абе, важното е че преместихме дълговете от единия крачол в другия, и няма да има повече сАлзи.

  14. 28
    10

    А бе гледам нещо кочината празна , да не сте наказани без публика ?

  15. 26
    18

    Вече и на слепите и простите стана ясно Ачо Палийски как печели пари за заплати. Докога срам!!!

  16. 28
    17

    Порно, селянките пак от еВаната страна !

  17. 23
    33

    Напълно нормално и очаквано, двата отбора спечелиха по некой лев, всички са доволни, сега за купата ше е съвсем друго.

    Столипинските мангали да не врякат много,както ни е кеф, така играем..

    • 31
      19

      С голям кеф играете ганкиното, селски !

      • 23
        24

        Ганкиното,дайчовото, играем си квото ни е кеф, не е като например четири лудогорски пилета в аналната фурна, нито пет говежди шпека, гарнирани с две свински бургии отново у фунията, сичко е шесплюс..

        • 28
          17

          Играете каквото ви каже сАлзатЪ , шото глада е по-силен от тока .

          Аре у лево да се преструктурираш.

          • 13
            13

            Оо ти са излюпи бе, явно ти е минал гъза и дойде да сереш тука.

        • 22
          15

          Ми тъп селянино и Локото играе както си иска! Класира се в топ-6 и сега само да падаме от 6-то място по-долу няма да паднем. Поне играем с най-добрите, а вие играете в най-слабата група от двете в долната осмица! Този мач е ТОТО отвсякъде! Щом това ти харесва, радвай се!?

          • 17
            7

            К’во му обясняваш на папагала , на село едно си баба знае , едно си бае.

    • 22
      12

      Уефа като ва погне ще играете в на бай Добри килиите.

  18. 37
    19

    Момчета, няма друг начи освен с тото да изкараме някой лев. Заплати за април няма как да платим, ако не сме в “играта”. Разберете, положението е критично и по-добре да изтърпите такива мачове, отколкото да н няма наесен.

  19. 40
    17

    Браво ,на дуета управляващ Ботев.Престроктуираха играта на отбора от футбол в тото.Бюджета е похарчен а трябват пари за заплати.

  20. 41
    13

    Каква лампичка бе? Този мач е уреден отвсякъде!

  21. 38
    16

    Лампичката светна! Верея бият за първенство, ботев за купата! Има сделка, има заплати, има ТОТО! Както казва един потребител по-долу, този мач е за разследване!

  22. 18
    28

    Ай, канари – в вторник атакуваме зарата – десант в зарата. Билетите май свършиха!

    • 20
      26

      хахахааааа – те ваште мачове са всичките за разследване!

  23. 24
    30

    ЩЕ ПРЕГЪРНЕМ КУ-ПА-ТАААААА!!!!!!!!!
    САМО БОТЕВ!!!!!!!!

    • 17
      7

      С такива мачове, нати-дайми става лесно селянино.

  24. 38
    22

    Смеехте се на Локо, че пада от Лудогорец и Левски. Мислехте се за велики защото биете селски отбори. А сега какво ще кажете, селяни!!?? Или пак ТОТОто ви е спонсор!!

  25. 40
    20

    Стана ясно кой е новия “собственик” – ТОТО-то!!! СРАМ!!! Сега очаквайте връщане на жеста в мача за купата в Стара Загора… СРАМ!!!! ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!

    • 8
      11

      цирка е при нас на Лаута и лошо, че не спира.

  26. 29
    24

    И какъв отбор сте? Бихте Пирин с 1 удар във вратата, а след това дойдоха Монтана със свалени гащи и вие се насрахте от кеф. Това е . 2 мача. Айде майка ви дейба селска циганска турска. Още много има да лапате паляци

    • 11
      30

      Циганин, майка ти да умре в адски мъки ти пожелавам, крадлив мангал прост.

      • 27
        14

        хаха – папагала краде като дърта циганка!! Циганина обижда на циганин!!

Коментарите са затворени