Днес в 19:30 часа отборите на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София ще дадат началото на 2-ия кръг в шампионския плейоф в Първа професионална лига. Срещата е изтеглена за четвъртък заради предстоящите Великденски празници. Двата тима пък излизат на “Лаута” в противоположни позиции. Домакините ще опитат да измият срама от тежкото поражение от Левски (0:5) в предния кръг. “Червените” пък ще искат да продължат с добрите си игри и да запишат нов успех след като стартираха втората фаза с победа над Черно море (3:1).

Загубата от Левски доведе и до сериозни сътресения в лагера на “смърфовете”. Треньорът Едуард Ераносян хвърли оставка и тя бе приета. Появиха се слухове и за напрежение сред играчите заради неполучени пари. Първоначално се очакваше отборът да бъде воден от Христо Колев – Бащата, но впоследствие и той си тръгна от “Лаута”, а в крайна сметка Иван Маринов – Масларя ще застане временно начело на тима.

В ЦСКА-София обстановката е доста по-спокойна. Отборът вече е стабилно на третото място в класирането и вече гледа към втората позиция, която в момента се заема от Левски. “Червените” искат да вземат трите точки днес и след това ще се надяват “сините” да загубят от Лудогорец и така разликата между двата тима да бъде стопена на 2 точки.

В Локомотив от групата за днешния мач отпадна вратарят Ясин Ел Харуби, като почти сигурно мястото му под рамката ще бъде заето от Илко Пиргов. Другият голям проблем е отсъствието на наказания Веселин Марчев. Така в стартовата единайсеторка се очаква да бъдат още защитниците Крумов, Виданов, Котев и Горанов. Двойката опорни халфове ще бъде Йевтоски и Траянов, а пред тях в ролята на плеймейкър ще действа Умарбаев. Бакалов и Кики ще оперират на крилата, а атаката ще води Мартин Камбуров.

В ЦСКА пък проблемите са с контузения Каранга и наказаните за този мач Божидар Чорбаджийски и Арсенио Нунеш. В тяхно отсъствие Стамен Белчев се очаква да заложи на Китанов на вратата и Манолев, Бодуров, Перес и Недялков в отбрана. Симао и Пинто ще са дефанзивни полузащитници, а Меркадо и Десподов ще действат на крилата. Атаката ще води Кулба, а зад гърба му ще бъде Педро.

 

9 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Първо.Нямате нищо общо с бесите,защото това са планински траки.Въпреки намерените купички близо до стадиона.Пловдив е столица на одриското царство.Второ.Нямате нищо общо със Спортклуб,защото това е друг клуб .Ваш’та мама ЖСК е играл единственият си двубой именно с тях.Загубен с 2-13.За това и рождената ви дата е измислица,както и породеното пловдивски любимец.Нямате нищо общо със смърфовете защото те са сини.Причината е изкаване на Драмов по повод фанелки купени от димитроврадският пазар на които не си личат номерата.,,Какво значение има ,кой кой е те са като смърфовете,не се различават”.Отговора е за покойният Галов който не може да ги познава по мургавиятим тен.За Юве,отбора на Пловдив и ред измислици на глупави индивиди няма да коментирам.Вие сте Велбъжд със сменено седалище.Нямаше нито един ваш футболист,ръководител или чиновник при дебаркирането на черешопроизводителитеЖалки сте смешници.Единственият в света отбор с 4 убити президенти и двама в затвора.Уважаваме истинските локомотивци,но вие твари сте противни.

  2. 4
    1

    Футболистите ги обидиха няколко пъти и сега потниците ходят без гащи.Двубоя пак ще е родителска среща на циганчетата с незнаен баща и рождена дата

  3. 6
    10

    Важно е отбора да радва с играта си,ако не и Стадиона ще е празен.
    Ако футболистите не могат да изнесат спектакъл на стадиона,може да загубят но със сърце.Тогава са сбъркали професията…
    УСПЕХ и победа над ЛАТЕКСА,в Пловдив не са побеждавал и Локомотив 20 години..

  4. 14
    4

    и бес това там сме само боклуци, по-добре да не ни гледат

    • 3
      6

      Научи българския език, жълт фес! Само с турски не става!

  5. 8
    25

    НаЩа трибуна в Кумативу ша е пълна щото няма вечи пирциглас.Ай кънарьее! Пеевски ни взе!

    • Дори и сега ви водим по посещаемост.Вие в Стара Загора 200,ние в Благоевград 700.Умрете в мъки дребосъчета

  6. 21
    7

    Че то тая трибуна е пълнена веднаж,срещу жалтити.Днес ще е направо смешно.

Коментарите са затворени