Както вероятно вече ви е известно, мароканският национал Ел Харуби не попадна в групата на Локо Пд за мача с ЦСКА. Причината обаче, не е многото голове, които стражът получи на Герена! Истинската причина Харуби да не е сред избраниците на дуета Стоян Колев – Иван Маринов е, че стражът отказва да подпише нов договор с черно-белите. По непотвърдена официално информация на PlovdivDerby.com Харуби повече няма да попада в групата за мачовете, освен ако не подпише нов договор със смърфовете.

Ръководството на Локо от няколко месеца се опитва да преподпише с национала на Мароко, но опитите им удрят на камък.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Кристиян Кацарев, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Кирил Котев, Гилерме де Соуза – Шоко, Иван Горанов, Мигел Луке, Ванчо Траянов, Стефан Йевтоски, Парвизджон Умарбаев, Димитър Велковски, Пауло Серджо Телес, Димо Бакалов, Дани Кики, Дино Мартинович, Мартин Камбуров

21 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Ново доказателство че в чалтиците на сюлейман лаутлу работят мозъчни кастрати.Харуби е един от най-добрите вратари и може да го използват до края на договора му.Ясно е че не могат да го задържат,но може да ги изкара от доста загуби.Правил го е.Циганска работа.Ръководители,футболисти,фенове.Всичко мпод ножа.

  2. 8
    6

    абе, Харубито не беше ли завинаги един от нас ?

  3. 7
    2

    Колко загубихме всеки играч които дойде си отминал заминал а клуба не получава ни лев за играчите си!После се чудим финанси от къде да дойдат!

  4. 10
    9

    Залагайте на Кацарев ,поне си е нашо момче.Тарамбуката да си ходи.

    • 8
      9

      Когато местиш дългове от единия джоб в другия селските пръчки го наричате преструктуриране.

      Другото име е – още малко мъки в будна кома !

      Закривай за пореден път сопутския навлек !

  5. 13
    23

    Правилно е изваден Харубито от групата за мача, след като стана ясно, че няма да преподпише! Няма смисъл да се залага него щом няма желание да играе за нас.Да налагат Кацарев и тва е…и без това няма за какво повече да се борим.Да пускат Кацарев…тъкмо ще го видим дали има качества да започва, като титуляр, или ще се налага да се търси друг.Илко е за освобождаване! ЖълТурци ние и да падаме играем с най-добрите отбори в първенството!Радвайте се на победите срещу отборите от вашата черга – Монтана, Верея, Пирин, Нефтохимик, Локо Го и Славия.Палячовци…тръгнали нас да гледат.Статистиката показва, че през годините сме се класирали повече пъти префи вас, неуважаеми жълти клошари!!! Имаме повече победи от вас.На село ви направихме равен, а на Лаута излезнахте с памперсите и се насрахте! Надиграхме ви и ви бихме.Сус, жълти мангали!

    • 13
      9

      Ами тя първата шестица нали трябва да има тупан с който отборите да си оправят головата разлика?Локо кн е перфектен за тая цел./забрави да споменеш Берое,който е във втората група,а ви направи…./

    • 6
      2

      ахахахха как можа да споменеш – Пирин,Верея и Нафтата.В момента ако бяха във ваща група щяхте да сте им абонати особено на Пирин.Да не забравя ме, че и Локо Го би Берое в Стара Загора , а вие не успяхте.Колко сте жалки само.Ама нека в момента вие се борите да не ви пукат вски мач с по 3-4 гола, а ние се борим и за купа и за 3-то място.Смешки патувайте към ШЕКЕРА !

  6. 23
    11

    Dear gypsies,
    The true reason I will not play football anymore for the black-white team from Stolipinovo, is that now I’m fighting for the army of Islamic State!
    Don’t wait my brothers with purple lips, but come and join us in Syria to fight the unbelievers!

  7. 15
    21

    Така трябваше да се постъпи още от зимата! Харуби е страхотен вратар, но като няма да остава, по-добре да се обиграват другите! Имаме прекрасен вратар, който е преодстъпен и си идва лятото! Имаме нападател и защитник, които също са преодстъпени и си идват…! Ще има и нови! До няколко седмици всичко ще си дойде на мястото. И финансово и по въпроса с интригантите! Само Локо!

    • 9
      11

      Неграмотник,първо научи думата ПРЕОТСТЪПЕН и след това изказвай “мнение”!

    • 4
      1

      Този Любенов го изгониха от Левски,ти какво очакваш от него?

  8. 11
    16

    Макар че, Харуби ми е любимец, този път решениетона треньорите е правилно и е в името на Локомотив. Браво. Дано така се действа и за напред.

  9. 14
    8

    То пък голямата причина 😀 Да се маха още по-добре, не ни трябва. Лошото е че Илко с тея къси ръце не го виждам много като титуляр. Дано да има хляб в това момче Кацарски

    • 5
      9

      Имаме вратар 20 годишен с 3 годишен договор преотстъпен на Локо София ще го приберем;)Споко

      • Не става този Любенов,имаме си наш юноша-Кацарев.

  10. 20
    11

    И аз съм циганин ама тука е прекалено циганско дори и за мен! Мирише ужасно, Камбура каза, че се къпел само в неделя ама не е сигурно щото никой не го е виждал!

    • 18
      12

      Много правилно. Не стига, че всеки мач пуска поне по един лесен гол, ами ис претенции. По-добре да играе Кацарев и да се обиграва

Коментарите са затворени