Акциите на Ботев Пловдив ще бъдат освободени от всякакви тежести. До този момент 39% се държаха от ТЦ-ИМЕ, а 61 от Сдружението. В момента на базата на канарчетата се провежда Общо събрание на акционерите, на което присъстват техни представители. Сдружението ще запази 1% от акциите, а останалите 99% ще са свободни за желаещи да инвестират в Ботев.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 31
    10

    Колелото се върти мангали… Когато ние бяхме зле бяхте много надъхани. Къде сте сега? Динев не успя, Крушарски ще ви закрие…САМО БОТЕВ!!

  2. 29
    9

    Цигани кирливи, гледайте си куптора, полумесец. Радваме се, че 99% от “песните” ви са срещу жАлтите. Толкова са ви пробити аналчетата, че за друго не може да мислите…не че по принцип можете. Една мисъл ви идва в повече…така е…който от малцинствата и не е ходил на училище е така. Живи и здрави и нали знаете, че карма има…мразете ни…ние ставаме по-силни…а я кажете банго Хасан преправи ли ви татусчетата…19?6…ко неее…

  3. 10
    45

    НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ,НА ТУРЦИ ДА МЕ ПРОДАДАТ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!

    • 26
      4

      Колко си умееен!Мале мале!/мъка а?Нищо,има хапове за мъката (: /

  4. 5
    27

    Охххх ох ох ох охххххххххххх ОСВОБОДИХ СЕ на снимката на Ачо

  5. 5
    28

    Вай, вай, вай алахата да ни е на помущт канарииие. Тоя Ачо две години ни баламосва, бе чоджум. Лъжа след лъжа.

  6. 5
    35

    То хубаво, ама остават 20-25 милиона дългове. Никой няма да си сложи главата в торбата.

    • 27
      5

      Така ли?Към кой са тези задължения?И колко са по- точно , 20 или 25???И къде го прочете това или просто да кажем нещо ,което да създава някакво напрежение.

      • 21
        3

        Да не мислиш че им е лесно сега на Кюстендилци,олеее…

    • 8
      1

      Дрисльооооо, освобождаване от тежест знаеш ли какво означава?

Коментарите са затворени