Членът на Борда на директорите на Ботев Пловдив Борис Гиздаков разкри, какво се случва с канарчетата. Той заяви, че дълговете на канарчетата са преструктурирани, че предстои вдигане на капитала и увеличаване на акциите на Сдружение “ПФК Ботев”. Научете всички подробности лично от представителя на мажоритарния пакет акции на Ботев Пловдив Борис Гиздаков. Гиздаков също призна, че Ангел Палийски вече води преговори с евентуални нови собственици на Ботев Пловдив.

 

29 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    17

    Борис Гиздаков със страхотни новини за Ботев Пд пред PlovdivDerbyTV! Канарчетата са свободни ДА ГО ПОЕМАТ БЕЗ ДА МРЪНКАТ.

  2. 12
    22

    Пак ги сапунисват завалиите , ама много готино звучи това – преструктуриране , не че сельовците ще схванат сложната дума.

    Казано по-просто , ако в кочината липсват 25 прасета , според жълтурковците някой ще им даде отнова да изпапат и тях .
    Sancta semplicita !!!

    • 13
      10

      На умник ли се правиш, гейчо. Що не си гледаш катуна, или да застанеш пред мен лице в лице, за си помъдруваме. Ако ме надприказваш щи опъна един кур в задника, а ако аз спечеля, ще ти позволя да ми направиш една свирка. Псе анонимно, как ми се мачка нечия свинска мутра, дето се прави на умна.

    • 3
      2

      Айде обясни какво означава “преструктуриране” гражданино да видим ти дали знаеш какво означава тази сложна дума и бе copy/paste oт wikipedia или тълковния речник.

  3. 46
    8

    Ще има още страхотни новини за Ботевистите ,а за злобните черно бели ще бъдат страшни.Комплексарите имат огромни проблеми,нямат треньор,няма заплати,няма отбор……те обаче коментират Ботев.Пълни комплексари.

      • 4
        5

        Спонсор ще ни е Ахмед Доган. Ще налива по осем милиона на сезон. Само нашите управници да не се издънят и този път.

        • 3
          3

          Аз пък от сигурен източник знам, че той е спонсор на майка ти 😉

  4. 18
    15

    Поредното обещание ,за неща някъде си във времето.Този надзорен съвет иска да управлява а не да си тръгва.Нали днес според писанията трябваше да се допълни надзорния съвет или ни смятат всички за олиговрени.Оставането на тези лица не вещае нищо добро за Ботев.

    • 13
      4

      Ами ела на среща, кажи, че можеш да се справиш по-добре. Кажи как ще издържаш отбора и как ще построиш стадиона и повярвай, че ти ще управляваш. Много е лесно да се дава акъл от клавиатурата.

  5. 10
    21

    От интервюто на господина, не се разбра нищо конкретно. Сякаш се протакат нещата. Лично аз бих предпочел президента на клуба да поднесе информацията. Имам чувството, че нещо се премълчава и това не е цялата истина. Дано да греша.

    • 13
      5

      Аз го разбирам така: акциите на ТЦ-Име не могат да бъдат прехвърлени, че там има синдик, затова се минава за варианта с увеличаване на капитала, така че този дял да се намали. Това ще се прави с непарична вноска от страна на сдружението, което означава недвижимо имущество или по-верочтно търговски права, но съда трябва да потвърди размера на тази вноска. След това обаче увеличения капитал става гарант по всички задължение на дружеството, например ако на някакъв етап падне консесията и се дължат 4 мил., те могат да бъдат търсени от капитала…Не е лесен казуса наистина.

      • 8
        8

        и като има синдик в дружеството как се преструкторират тези милиони.нали работата на синдика е да събере дълговете за държавната хазна.

        • 8
          4

          Каква държавна хазна? Става въпрос за вътрешно-фирмени задължения.

          • 4
            4

            Тец- име дължат на КТБ,всъщност на държавата това означава и Ботевъ дължи с това преструктурирана крадем Държавата

  6. 7
    19

    Акциите на Ботев Пловдив ще бъдат освободени от всякакви тежести. До този момент 39% се държаха от ТЦ-ИМЕ, а 61 от Сдружението. В момента на базата на канарчетата се провежда Общо събрание на акционерите, на което присъстват техни представители. Сдружението ще запази 1% от акциите, а останалите 99% ще са свободни за желаещи да инвестират в Ботев.

    Андрей защо излъга нали преди 2 часа каза че ТЦ -ИМЕ ще прехвърли всички акциии, Пресанете да лъжите и заблуждавате феновете на Ботев. Този Гиздаков и той много лъжи, преди една година и половина Палийски каза,че акциите са престроктурирани, сега пак лъжи, докога?

  7. 6
    28

    Как се махат дългове за 4 милиона, балъци. Вервайте ми!

  8. 3
    26

    хахахахахахаххахахахахахаххаах

  9. 28
    4

    Вай Анаа,нас кога ша на изпрасктрорират?Фъргам си глъсъ мен да ма изпрасктрорира Бащата,нашо момче-талибан

  10. 34
    4

    Ще чакаш,всичките ни линейки са в Столипеново и Шекера по сигнали за масови инфаркти

Коментарите са затворени