“Няма тайна на успеха, има всеки ден много здрави тренировки!” Така старши-треньорът на Ботев Пловдив от набор 2001 коментира спечелената преди по-малко от час трета поредна Купа на България.

“Влезнахме много нервно в мача. След това съм много доволен от показаното след 15-атата минута до края на полувремето. През втората част се увлякохме по играта на Левски. Беше нормално те да ни атакуват след като губеха в резултата, но ние играхме с повече страх да не получим попадение. За нас не е нормално такова поведение на терена. Крис Добрев е много добър футболист, но в отбора има още много момчета с големи качества. За Крис мога да кажа, че е пред всички във физическо отношение. Той може само да бъде добрия пример за останалите момчета в тима. Пак казвам в нашия отбор има много качествени играчи като него”, допълни един от най-добрите специалисти в България, който постигна редица успехи със своя набор не само у нас, но и в чужбина.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Хм ще го видим без Крис какво ще направи догодина,то тва момче именно му докара трите купи

    • Е поне е ясно,че не си изледал един мач на отбора! А да не мислиш,че Крис се е пръкнал сам добър?!? Нивото му е резултат на този треньор и усилията полагани от момчето. И друго… Крис далеч не е единствения талант там… просто е най-коментирания. Имай малко уважение към успеха и труда на хората, комплексар.

Коментарите са затворени