От Клуб на привържениците на Ботев Пловдив съобщиха днес, че са се договорили с ръководството на Верея за продажбата на билетите за полуфинала в Стара Загора, който е на 19.04. От тима на домакините потвърдиха официално пред КПБП това, което собственикът на Верея Галин Михайлов заяви пред PlovdivDerby.com, a именно, че за феновете на Ботев ще бъде отпусната цялата източна трибуна на Трейс арена.

Ботевисти,

Днес бе проведена среща между представител на КПБП и ръководството на Верея Стара Загора.
Феновете на Ботев ще получат цялата трибуна, която побира над 1500 души. Пред входа на сектора ще има 2 каси, които ще отворят 2 часа преди старта на срещата. Всички наши привърженици ще могат да паркират своите превозни средства на паркинга на “Трейс Арена”. КПБП издейства и получаването на билети, които да продаваме предварително, но повече яснота относно продажбата на пропуските ще получите утре. Цената им е 5 лв.
“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” винаги е заявявал готовност да работи с всички за благото на нашата общност. Искаме да изкажем благодарностите си към ръководството на Верея, което ясно осъзнава, че футболът е игра за фенове. Те доказаха това, предоставяйки ни още два допълнителни сектора и с цялостната организация за мача. Призоваваме всички жълто-черни привърженици, които ще пътуват за мача, да спазват благоприличие и да оценят постъпката на ръководството на Верея, като не посягат върху спортната им база.
Прилагаме и следните снимки.
Благодарим Ви!

9 КОМЕНТАРИ

  1. 26
    4

    Е как кои? Циганите са онези, които се опитват да убият пловдивското дерби с отпускане на смешна бройка билети за гостуващата публика. Не те ли е срам да се изказваш?

  2. 31
    6

    Манго, първо научи български и после се пробвай да се изявяваш. Сигурно си някакво циганско чаве, което е минало в трети клас по милост, за да не закрият училището…

  3. 41
    4

    Да вземат тарторите на агитките, да се спретнат и ЗАБРАНЯТ васякакви БОМБИЧКИ. Да забранят и хвърлянето на горящи факли и КАКВОТО и да е към терена!

    Ако толокова много искат, да направят заря, ЗАД трибуната. Което сигурно се води извън стадиона и не се наказва!

    Хайде веднъй, да възпрем няколкото келеша, дето създават такива неприятности на клуба!

  4. 36
    3

    Ето това е хубава инициатива на КПБП. Нека само да допълня: дайте да покажем, че освен отборът и феновете израстват. Да оставим фойерверките, факлите и бомбите извън стадиона. Отборът може да се подкрепя със знамена, плакати и песни. Да спестим глобите за клуба! Да оставим гушите на БФС празни!

    • 6
      33

      НЕЗНАМ, КОИ СА ЦИГАНИТЕ, ОБАЧЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА НИ СИ ПОКАЖИТЕ ЦИГАНСКТЕ НОМЕРА И ДА ИЗПОЧУПИТЕ СТАДИОНА НА ВЕРЕЯ. А що се отнася до билетите много ясно, че ще ви дадат половината стадион, та те са отбор със 100 души публика. Къде си тръгнал да сравняваш нещата.

      • 16
        2

        Не знаеш кой е циганският отбор ?Ами иди с твоята Льоко агитка на стадион извън Лайнута и ще чуеш мощен поздрав от местната публика по адрес на твоя отбор и файтона хора, които го подкрепят. Поздравът ще бъде -ЦИГАНИ, ЦИГАНИ…

Коментарите са затворени