Напрежението в Локомотив се покачи драстично след оставката на старши-треньора Едуард Ераносян. Днешната тренировка на представителния отбор се е провалила, тъй като фенове са влезли на заниманието и са поискали сметка за слабата игра от футболистите, пише електронното издание на вестник Марица. Упреците са били най-вече към по-опитните играчи в отбора. Временният наставник Христо Колев е защитил играчите си. Капитанът Мартин Камбуров обаче е напуснал тренировката. След него същото са сторили и останалите му съотборници.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    samo jalta sgan tuka ujassssss, da vi eba maikata jalta gnusna marshiiii gadni

  2. Константин Динев се завръща във футбола. Той отново ще поеме издръжката на Вихрен (Сандански), който в момента е застрашен от изпадане от Югозападната „В” група. Начело на клуба ще застане Георги Манолев, който вече има един престой в клуба, пише Struma.bg.

    „Връщам се само заради Константин Динев, който отново реши да се захване със санданския футбол. Основната ни задача е да спасим Вихрен от изпадане. След това ще градим стратегията. Коко Динев се е доказал във времето. Той е човекът, който изведе Вихрен на футболната карта на България.

    По негово време тимът игра с успех в „А“ група, методисти от водещите родни школи работеха в нашата ДЮШ, направени бяха и запомнящи се инвестиции в спортната инфраструктура. Аз съм пряк свидетел на тези неща. Наследих го след напускането му и сега съм доволен, че ще работим в тандем“, каза Манолев.

  3. 10
    25

    Щом жълтите коментират, значи се страхуват от това което предстои.

    • 18
      8

      Каде видя жълтите да коментират?
      Виждам само няколко Пловдивски Фенове
      да си правят ташак цирк лаут 😉

    • 17
      7

      Жълтите ги боли кура за това какво ще стане с лайномотив…

  4. 13
    22

    НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА, ТОВА Е НАШАТА СЪДБА

  5. 18
    9

    Направо ще заплача,че Камбуров си е тръгнал!Говорим за доблест и чест,а явно при него липсват!Тупаш се в гърдите за лидер,а първи бягаш от отговорност!Този отбор ти отвори пътя към кариерно развитие,тези фенове те обожават,този отбор ти дава шанс да си легенда,а накрая феновете получаваме високомерие и безразличие!Играч се уважава,когато в най-трудните моменти застава пред всички и понася критика!Поздравления за тези момчета,които днес са били на тренировката!Стягаме се яко за четвъртък и пеем до последно,пък който иска да се появява в игра или на тренировка!Дано поне Траянов да не се е засегнал,защото той заслужава адмирации за всичко!

  6. 12
    5

    Даже загряват а на Динамо Киев е повече от тренировката на наште футболисти,иначе са отворили усти за заплати.Не може да работиш по 1 час на ден и 10 минимални заплати да получаваш.Кой треньор ще ги оправи никой звезди по Чалготеките..
    Потниците трябва да бъдат изгонени от стадиона,не дават и стотинка нямат право да командват или кроят да изгонят и Крушарски като Коко .Целта да изпаднат отбора в В група и собственици…

  7. 38
    9

    Ботевисти, нека си гледаме нашия отбор и не се занимаваме с тия. Не заслужават дори да ги подиграваме. Колелото се върти. Само БОТЕВ!

  8. 22
    6

    Доволни ли сте, наркоманчета?!През 2014 не успяхте за една бройка да закриете отбора, но сега сте на път да го направите! Изгонихте Едо, сега Бащата, а утре и Крушарски си тръгва заради вас!

  9. 25
    8

    CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI !!!!!!!!!!

  10. 8
    36

    Първо ще закрием вас, жълти курви и чак след ще се закрием, мърши 🙂

  11. 22
    15

    ако трябва и Крушарски ще изгоним, писна ми да гледам отбора толкова жалък!

    • 16
      6

      Кой си ти да не си онзи Нежния с Кибапити,дето наем не плащане при Коко???

  12. 28
    10

    пак ли вие бе потници дрогирани? до кога ще се имате за собственици?
    Г-н Крушарски – изгони ги от стадиона, изхвърли и временната трибунка! Само Локо !

    • 7
      28

      Ей, трол, ела да ме иЗгониш, бе мършо, или ти е прекалено жълто около гащите?

  13. 29
    14

    Събличай и СТРИЖИ !!!!!!!!!!!
    Няма прошка да има !! Както е тръгнало, скоро Лаута ще е оранджерии и няма да има отбор.

  14. 28
    13

    Нищо не става от вас прости некадърници. И да биете играете както биха играли играчите на Реал и Барса ако бяха пияни. Такива сте всичките български футболисти – лайна и дървета. Само Лудогорец играе, но те имат 2ма българи които им развалят играта. Това е истината. Българският футбол е за слабоумници и безделници. Не е да го гледаш с удоволствие и да се забавляваш а е тормоз и наказание. Затова и националният отбор е такъв. Огледало на порното в “А група”. Не чакайте още поне 20 години да се класираме на европейско или световно

  15. 21
    32

    Който иска да играе да играе, който не иска ЧАО, имаме и юноши, имаме и млади футболисти, които ще се борят със зъби и нокти за отбора на Пловдив.

      • 18
        43

        Ако си умен малко ще се сетиш. В Пловдив има само един отбор, който играе домакинските си мачове в града. Оставям те още малко да помислиш, дано се сетиш…? И чакам отговор?

        • 38
          12

          Ако беше по образован,щеше да знаеш две неща.1.Ако визираш Коматево,да знаеш,то е част от Пловдив,а не на Кюстендил примерно.2.Също така щеше да знаеш,че Локо е прекръстеният Велбъжд,и ще стане отбор на Пловдив на путкин ден.Има и д руги неща ама що да те ограмотявам.

          • 9
            24

            а ти щеше да знаеш, че Ботяф е прекръстения Металик Сопот

          • 6
            2

            Анонимен,видя ли колко си проС?Металик не се е прекръствал,ама ти откъде да знаеш?

  16. 34
    1

    Сезона свърши. По добре да се пускат юноши -не ,че ще направят нещо ,но поне да играят.Титулярите се видя,че не им се играе.Поне младите и те да усетят големият футбол.

  17. 42
    11

    Браво на феновете ама трябваше и тукати да им хвърлите на тия нещастници

  18. 33
    13

    Браво на на феновете. Мъжка позиция. А футболистите начело с Марто, да не бягат, а да обяснят какво става в отбора?

  19. 42
    19

    Много обидчиви тез цигански подлоги най-вече Камбур ага. То верно истината боли.

Коментарите са затворени