Ще успее ли Локомотив Пловдив да направи чудото срещу хегемона Лудогорец за Купата? Възможно ли е историческо пловдивско дерби за финал? Отговорът на тези и още много вълнуващи въпроси в края на сезона идват първо с FlashScore.bg – водещата livescore услуга в България и в глобален план. Научавайте за всяка промяна в резултатите на любимите си отбори на секундата и където и да сте.

Защо FlashScore.bg? Защото ще последвате повече от 28 милиона потребители, които вече избраха нашето приложение. И милиони други, които продължават да го избират всеки месец. Присъединете се сега (безплатната българска версия е достъпна от

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_bg&hl=bg

https://itunes.apple.com/bg/app/flashscore-bg/id936930270)!

Редица са причините приложението ни да се радва на такава популярност. Феновете не спират да оценяват широкия обхват на събития, които покриваме – повече от 30 спорта и над 5000 състезания по целия свят, от които над 1000 футболни. Помислете за други резултати на живо, които включват съставите в четвъртфиналните мачове за Купата на България. Ние го правим.

FlashScore.bg никога не лежи на стара слава. Ние се стараем да обновяваме приложението с важни нови функции почти всеки месец. Така например вече предоставяме информация за липсващите играчи в предстоящия двубой, разграничавайки тези под въпрос от пропускащите го със сигурност. Наясно сме, че за да запазим високите си позиции и рейтинг, трябва да отговаряме подобаващо на всяко едно мнение, препоръка и критика. Затова ги записваме старателно (особено градивните) и се стараем според тях да насочваме усилията си за постоянни подобрения. Очаквайте още много такива!

Можете да свалите приложението от следните линкове:

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_bg&hl=bg

https://itunes.apple.com/bg/app/flashscore-bg/id936930270