Отборът на Лудогорец не се стресна от врящия котел, в който феновете на Локо Пловдив превърнаха Лаута и изхвърли смърфовете от надпреварата за Купата на България. Така мечтания пловдивски финал в точи турнир няма да се осъществи и тази година.

Марселиньо бе точен с бомбен удар от над 25 метра в 32-ата минута. Вандерсон удвои в 59-ата минута. Две минути по-късно Павел Виданов си отбеляза автогол, след като се опита да пресече центриране на Вандерсон.

В 5-ата минута топката се удари в ръката на Пламен Крумов, а след това Вандерсон стреля в ръцете на Ел Харуби. Димо Бакалов имаше добра възможност, но Сисиньо изби в корнер. Реферът изненадващо даде аут, а Мартин Камбуров получи жълт картон заради протест.

Кафу също бе санкциониран, след като изрита Марчев.
“Орлите” бяха по-активни, а в 32-ата минута Марселиньо се разписа с хубав изстрел отдалеч. Бразилецът с български паспорт не остави шансове на Ел Харуби. Кампаняро пък с глава удари гредата в 41-ата минута.

В 53-ата минута техничен удар на Марселиньо също срещна гредата. Две минути по-късно Вандерсон излезе сам срещу Ел Харуби, но стражът спаси. Вандерсон все пак удвои в 59-ата минута. Виданов си отбеляза автогол за 0:3. В края на мача Мисиджан оформи крайното 0:4.

36 КОМЕНТАРИ

  1. GELA na ibe,ale,aleeeeee,GELA na ibe,ale,aleeeeeee,a KIRO na ibe v mangalskigazove,a KIRO na ibe,ale,aleeeeeee………………………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 8
    4

    Това сега тото ли беше или просто толкова си могат?

  3. 14
    3

    Увлечени в радостта от проблемите на Ботев буферите не виждаха проблемите които затискат техния клуб.Отбора им скърца,губи мачове с безидейна игра.На гостуване на 80 км от Пловдив отидоха 70-80 фена.Нещата вървят към зле,а те се радват от проблемите на Ботев.Радвайте се и чакайте закриването му.

  4. 15
    3

    МАЛЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ СЯ СТАВАМ И КО ДА ВИДЯ КРЪВ НА ЧАРШАФА ВА ТО ИБАНЕ ИБАНЕ АМА ТАКОВА РАЗЦЕПВАНЕ НЕ СЪМ ИМАЛ ДОСТА ВРЕМЕ ВА АХМАЦИ.
    ИНАЧЕ БРАВУ ЗА ОБОРОТА ДОСТА КИФТЕТА И КИБАПЧЕТА ЗАМИНАХА БРАВУ БРАВУ ГОЛЕМИ СМЕ ВА НИИ ЛОКУ СМЕ ГОЛЕМЦИ ВА.
    АЙ СЕГА ДА СА СТЯГАМ ЧЕ МА ВИКАТ В ПАЗАРДЖИК ЧЕ ДНЕС ИМАЛО ГОЛЯМ ПРАЗНИК НА РОМИТЕ ВА

    ТА ДА ЗНАЙТЕ САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА АХМАЦИ

  5. 24
    2

    И кво сега – пак си дойдохте на обичайното: разцепени и грозно наебани. А иначе мръсните усти ви са много големи, когато коментирате ситуацията в Ботев. Счмирение, смирение, буфери. Гледайте си вашта паница и не си мислете, че сте цъфнали и вързали дотам, че да злорадствате кой кога и как ще го закриват.

  6. 27
    1

    Дейба Вашта мама, аз като Ви казвах, че наркомана купи титлата, Вие не – Едо, та Едо.

  7. 22
    1

    Май е време Едо и Чаво да ядат дръвцето

  8. 17
    3

    Вижте, момчета аз много пъти казах, че нямаме нито игра, нито отбор за ЕКТ!
    Какво очаквате от отбор с 2.5млн.лв. годишно…даже и това че сме в първата шестица е много.
    Не може с трици маймуни да ловим!Разликата в класите е просто огромна в полза на Лудогорец!
    Само един техен футболист струва повече от годишната издръжка на целия ни отбор, освен това този отбор на Лудогорец е не само много класен, но и много обигран.Можеше да изиграем мача много по-добре, но объркания състав и тактика на високомерния Ераносян не позволиха това! Веско, Кики и Димо бяха безобразно слаби, но Ераносян ги държи щото са стари кучета и задължително трябва да са на терена, аи след като изгони Райков и Карагерен няма алтернатива.Арменеца трябваше да излезне срещу Лудогорец, така, както излезна срещу ЦСКА – с наситена средна линия, която да не позволява на Лудогорец да навлизат в нашата половина, като на парад.Вие днес видяхте ли Локомотив да има средна линия, щото аз не видях такава! Видях едни опълченци днес, които сами си вкараха въла в кошарата, след като се бяха окопали дълбоко в половината си и не смееха да излезнат от нея!Как да вкараш гол без да атакуваш? Нямам предвид да се надиграваме с Лудогорец, но Едо поне можеше да насити средата с халфове и да избере тактика с фашива девятка.Вместо това той ги прибрал отзад и на контри, ако случайно нещо стане.
    Прекалено дълбоко се бяхме прибрали,плахи да атакуваме…е няма как да стане чудото, ако не го търсиш.С девет човека отзад, как да дойде чудото? Шоко го държи на пейката, а Горанов не знам дали въобще беше в групата.Пълно малоумие на арменеца! Аз лично бих започнал с Харуби, отдясно Везалов с Пламен, отляво Шоко с Велковски, централни Павката с Кирчо, Ванчо в средата, Мартинович и Димо крила и Мартин отпред.Това трябваше да му е състава на арменеца, когато си решил да премаш играта в твоята половина. Грешен състав и хрешна тактика катализираха погрома тази вечер.!

    • 18
      3

      Ами карайте го по скромно.В един момент като четеш постовете,все едно става въпрос за Барса а не за локо.Повярвахте си че сте непобедими,но дойде момента в който делиорманци ви свалиха на земята.И тепърва шоуто предстои,вервай.

  9. 25
    3

    Нека да благодарим на арогантния арменски олигофрен и набеден треньор! Да, стана шампион, но с отбор граден от Херо. После избяга първи след убийството на Илиев и се провали навсякъде другаде.
    Сега пак разби готов отбор, направи супер неадекватна анти-селекция и ядоса всички с безкрайните си “новаторства”-олигофренини изпълнения. Само той не разбра, че Велковски цял мач разхожда червените си обувки и не прави нищо. Само той не разбра, че без средна линия не се играе играе….
    Бонев – изгони го вече тоя!

    • 12
      3

      Много си прав!
      За жалост единственият човек, който може да промени отбора е треньор на Черно море и едва ли би дошъл на Лаута да води отбор с бюджет 2-3млн.лв.Иначе евтин треньор за отбор с такъв бюджет е Кокала.
      Ако Крушарски вдигне бюджета вече можем да мислим за Херо, Гонзо и Ясен Петров в слупай, че са без отбори.Арменецът е един голям въздухар за съжаление.Разби и отбора, и играта! При него е като след природно бедствие.Според мен Бонев ще започне тайно да прикотква Илиан да се връща от лятото зад гърба на арменеца.

  10. 27
    1

    Рано или късно беше логично да дойде такъв резултат с огледа на играта която отбора показва от както Едо е начело. Лошото е че е срещу Лудогорец защото истинските проблеми няма да излязът на преден план. Както Марто каза преди няколко кръга, отбора надскача възможностите си като се има на предвид на кое място е.

    Не мисля че Едо е прав като казва че едва ли не заради него отбора е в първата шестица. Лично мнение, но резултатите в първите мачове на Едо са може би инерция от Илиан Илиев и неговия подход.

    Лошото е че няма перспектива с която да се работи в отбора във всякакво естество. Също липсва изграждане на определен начин на игра който поне да радва феновете макар и да не се побеждава във всеки мач.

    Да се надяваме на промени към по-добро и малко да снижим очакванията защото реалноста е друга.

    По-малко да се говори и повече да се работи трябва да е мотото. Като съпоставка бих поздравил Ботев за начина по който играят и за това че преодоляват много трудни моменти от месеци насам. Успех на тях в турнира и в първенството.

    Локо Пд до гроб!

  11. 25
    4

    Как свърши мача? С колко разцепихме делиорманци? Като разправях, че имаме велик треньор, не вярвахте… Чакам жребия и да се паднем с жълтурите…

    • 5
      21

      Като играете с тях ще ти припомня! Моли се да не ви се паднат на полуфинала, че са два мача и може общия резултат да е двуцифрен в тяхна полза?

      • 12
        3

        Първо виж какви ги писах преди мача и тогава ми напомняй, мастийо…

      • 11
        2

        Сигурно ще те стане по леко ако Ботев падне от делиормана.И какво ще се промени при вас ако това се случи?А?

  12. 14
    26

    Безобразен мач, за чието безобразие е виновен арменеца!
    Не, че имахме големи шансове, но можеше със сигурност да изиграем мача по-достойно!
    Жълти глупаци, не бързайте да се радвате, защото Лудогорец продължават в турнира и ако не на полуфинала, то на финала и вие ще им кацнете!
    Тогава единственото ви успокоение ще е, ако ви бият с по-малко от 0-4 защото няма да е колкото нас! Ако ги биете, няма да ме е срам да ви кажа, евала! Но, мечтите са едно, а реалностите друго!
    И не забравяйте, че на Лаута паднахте точно от днешния Локомотив начело с сегашния ни треньор! А, и с Жоао Паоло!
    Ние днес няма от какво да се срамуваме, защото загубихме от най-богатия отбор на Балканите, играем в шестицата и нямаме загуба от вас от близо две години! …..Имахме и още паметни мачове, въпреки скромните си финансови възможности и “пенсионерите”!
    Вие с какво можете да се похвалите????
    А дано утре ви се падне Литекс, че да послушаме още малко глупости, преди да запалите поредния стадион и после да ви закрият, защото триото футболисти ви опростиха колосалните 10 000 лева, но глобите няма кой да ви ги опрости, а вие няма как да не ги допуснете, защото сте тъпи селяни!

    • 24
      11

      Избърши жълтата сперма от миризливата си устичка!

    • 18
      2

      Две изречения за играта на Локуту и три абзаца за Ботев с излеяния колко сте велики и кво сте направили,
      реално сте в 6-цата зарди Илиан Илиев, а нашите ви се подиграват щото няма да се научите да не си отварята големите усти преди мач и да дрункате глупости. Пирин не знам квои били селяни били слаби били, ами що не ги бихте поне един път за първенство бе големци, ние като паднахме с 4 от Лудогорец като гост не ви спряха плювалниците да се подигравате обаче вас като ви шибнаха няма от какво да се срамувате ? Глупава работа.

  13. 24
    5

    да се връща Коко и да ги почваме..
    с тоя дъртия нищо не става.

  14. 22
    4

    Преди мача бях помолен за среща с представители на фракциите.Те ми обясниха,че повечето от феновете ни са социално слаби и пожелаха евтини билети.Съгласих се, направих ги 3 и 5 лева.И какво,пак същата работа!Сега за първата шестица освен да ги направя 50 стотинки и 1лев ,та повечко фенове да успеят да си купят билети.

  15. 24
    5

    Срам,срам,срам!Хубаво че все пак това е Кюстендилски отбор,а не пловдивски.Ама срамът си е срам,да не дава Господ./аве къде е онова краставо куче,дето щеше да разказват играта на делиорманци?/Хахахаха.

  16. 24
    6

    Krusho, pederas, 6to ne pysna bisplatni bileti da doidem poi4i ot maalata.

    Al salaam ailaikum. Sade Loky

  17. 32
    5

    Този път нямам никаква вина!Бях сложил “витамините” във традиционните филии с лютеница,но всички футболисти пожелаха циганска баница!Жалко за тези млади и переспективни футболисти!

  18. 30
    7

    Какво искате бе, три месеца не сме получавали заплати. колко искате да играйм. играхми колкото за без пари.

  19. 37
    8

    Добре чи не бихме, чи щяхме да ядем шпека на жалтурити. Срам , голям срам.

  20. 38
    8

    Ааааааааа, налапахме 4 бахура анално. Вай, вай Алах.

  21. 39
    5

    КУРшар, плащай заплатите и да си ходим кой откъдето е. Едни за Столипиново, други за Шекера, а останалите дружно за Аджисана.

  22. 44
    5

    Боли ли потници, боли ли?
    Цигани прости
    в Пловдив сте на гости.
    Не сте желани, в гъза ебани, Срам сте за града ни!

  23. 40
    4

    Хахахахахахахахагагггггааааааа……няма такива клоуни!

Коментарите са затворени