Двама фенове на Локомотив Пловдив навлезнаха на терена малко преди края на мача с Лудогорец. Единия от тях бе повален с ритник от охранител, което вбеси част от ултрасите на черно-белите и те влязоха в сериозна разправия с охранителите. В крайна сметка служителите на Алфа Сот с помощта на футболистите на Локо Пд овладяха ситуацията и до грозни сцени не се стигна.

32 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    За това, че някои от феновете са ОЛИГОФРЕНИ, кой.. охраната ли е виновна?
    Има ли друг спорт, който така да се охранява и след него да е такъв потоп?
    За МАЛОУМНИЦИТЕ, които не могат да се контролират има и други подходящи места-някоя комуна, например.

  2. 7
    2

    На Ганьо докато не му бръкнеш в джоба ефект няма никъв.Боли ги хуя тея селяци че клуба плаща нали не плаща лаута арми 😀 съд и дебела глоба после ще е най-тихия на стадиона.

  3. 8
    2

    Този единия преди мача беше мъртво пиян…И кво показа като нахлу глупак крайно време е да станем като Англия и да има доживотни забрани заради един олигофрен като тоя сега хиляди локомотивци ще бъдем лишени от това да гледаме любимия си отбор,аре тея групи сега да съберат пари и да платят глобата и да въстановят загубите от провалените домакинства.

    • В Англия беше същото на времето, че дори и по зле, но взеха мерки и се оправиха. Тук на перукан и компания не им е изгодно да се оправят нещата, защото заради някакви тъпанари от Локо, Ботев и т.н. в БФС всяка седмица влизат средства и те потриват ръце и чакат някаква “издънка” и започват с наказанията.
      За това те на “Великден” ще ядат агнета а феновете марули!

      • 2
        2

        Да обаче в Англия правителството взе мерки ,а не футболната асоциация и тук трчбва да стане същото.Перукан тук няма какво да направи освен да налага глоби, на стадиона има охрана, която не бе би трябвало да позволява такива неща да се случват, иначе за какво са там ? Да отбиват номера само ?

        • 1
          1

          Нали се сещаш, че за да има адекватна охрана трябва да се плати по- скъпо, а с “Алфата” е по на далавера и това е повече за пред съдиите.
          Има ли охрана?
          Има!
          Мача може да започне.

          • Охраната е другата страна на проблема в Англия и сега от време на време нахлуват,като е нахлул обаче арестуваш го и доживотна забрана ако не може алфата да го арестува има видео има снимки съдиш го и готово ае сега тоя капут да искара 2000 лева от джоба си щото толкова струва 2те минути в които тича из стадиона като гламав или ако сме на печалба от билети 10 000 лева сега трябва клуба да плати 4300 заради такива олигофрени…после пак ревете няма пари в клуба няма спонсори е кои ще дойде да си хвърля парите вместо да отидат в школата ние ги даваме на БФС

  4. 10

    Да, би един селски отбор и забрави бързо как му разпраха циганския гъз с 6:0 монтана.

  5. 22
    5

    Просто нямам думи. От 15 години вече човек не може да отиде и да гледа мач на спокойствие. Само сбивания хвърляне на бомби. Имам чувството че се ходи там всеки да си покаже магарията. И в последствие страда отбора. Това ли е подкрепата на феновете.Поради тази причина неутралната трибуна намалява и скоро може и да изчезне.

  6. 21
    8

    Двама олигофрени нахлуха и сега пак някой друг ще им плаща за тъпотията…..Искате да откажете и господин Крушарски ли видяхме ви като управлявахте клуба

  7. 32
    9

    нямаше никъв смисъл от тва нахлуване. Не знам как може да се гордеете с подобни работи. Били единни. Браво в тъпотията си сте единни…

  8. 11
    43

    Истински фенове, с достойнство. Не като фризьорите от Коматево. На Коматевци талибаните им изядоха парите за Колежа и ги изсраха.

    • 22
      13

      Хаха наистина манго,втръснало ми е от наще ,ама и вие за никакъв хуй не ставате!Дейба и смешната трибуна бесика ,мяса на нашата клетка в доматево манго! 🙂

    • 18
      5

      Достойнство, ама като му го “изсулят”от БФС 2-3 пъти на Крюшо и забрави как от един път е обикнал футбола, какво става?

  9. 17
    21

    Ботевист съм,ама тва си беше красива ситуация,ей така трябва да сме убединени ама….

    • 20
      1

      За какво и срещу кого да сте Обединени? Искате да си развявате коня и да си показвате простотията, а да не ядете бой! Изгонихте всички нормални хора от стадионите! Един по-долу пише “Да дойдат при нас и да видят,какво ще им се случи”, ами защо не написа “Да дойдат при мене 20 сотаджии и да видят, какво ще им се случи? Пак се благодарете, че охраняват сотаджии, че ако вкарат “ненормалните” спораджии ще ви изнесат заедно с трибуните!

      • На прост народ-само тояга.
        Стадата с ГОВЕДА-в планината.
        Калпави сме, пък търсим кой да ни е виновен-сотаджиите в случая.

  10. 22
    22

    Дейба тия сотаджии прости,като стане напечено и се насират.Супер отворени типове мислят се за безсмърни!Тоя дебелия ,където ритна това момче веднъж и при нас се прояви в ложите долу,ама бързо се кротна ,както и сега!Апелирам ви малко да им вгорчим работата на тия филмари,дори на мачовете на юношите се филмират!

    • 42
      6

      хората си вършат работа. тия тъпаци какво правят на терена? по една количка ли да ги почерпят?

      • 12
        11

        Той тоя бяга да излиза от игрището тоя го рита?!Защо не го свалиха преди да найлуе на терена,всички мерки след това са излишни!Съмнявам се да им окаже съпротива ,като гледам отиваше при тях!Тия палячовци ,особено има един черен мангал от алфата се мислят за богове,не казвам ,че всички мпчета са такива ,но повечето си заслужават боя!

      • 12
        8

        Осъзнаваш ли колко малко им трябва в агитките да скочат да се бият,първо правило в такива ситуации е обстановката да се успокои!То какво стана?!Ако Крушарски не слезна ,сигурно сотаджиите сега щяха на Пещерско шосе да са в спешното!Не съм съгласен с тия където нахлуха,ама така им е скимнало,ще си понасят глобата,ама да го риташ миг преди да излезне от игрището!Сигурно има сланина в мозъка!

        • 15
          4

          тия агитки не са отишли там да скачат. Нито стадиона им е бащиния, нито футболистите.
          Като ще скачат – ще ядат тупалките.

          • 9
            2

            Всъщност си прав!Просто имам апатия към Алфа сот!Според мен трябва да има полиция на мачовете,вместо тия мутренски фирми,защото каквото и да си говорим тия не могат да усмирят никой.Себе си не могат да опазят камо ли хората.Съгласен съм ,че всеки трябва да си носи кръста,най-вече пияните и дрогирани филмари(отнася се и до нашите филмари).

    • Не е ли по-добре вие да си намерите някаква работа, вместо да се заканвате че ще вгорчавате нечия друга.
      Ама то за какво ли ставате?
      Наритаха ви задниците и пак не разбрахте за какво иде реч.

  11. 45
    10

    Циганията ни няма край!
    г-Н кРОШАРСКИ – изхвърли сега временната трибуна – тия наркомани само резилят клуба.

    • 6
      28

      Те Вас Ботев трябваше да са ви изхвърлили от групата 4 години все последно предупреждение!!!
      Марш Сельо!!!!!!!!

Коментарите са затворени