Много малко от нас вярваха, че днес може да стане чудото. За съжаление то не се случи. Класата е различна. Лудогорец са много класен отбор. Благодаря на феновете. Няма друго място в България, където феновете така да подкрепят отбора. Гордея се с отбора и с момчетата, които работя. При нас има спад в резултатите, а не в играта. Последно време късмета не е с нас, трябва да го потърсим отново. Не мога обаче да се оплача от момчетата. Те се раздават.

 

14 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Браво на Еду химика , но май е объркал хапчетата

  2. 12
    1

    Не е нужно да си ГОЛЯМ ТРЕНЕР като Ераносян за да забележиш някои глупости сред отбора излязъл срещу Лодугорец .До 30 минута се държахме, но всички знаят, че тогава смвършва и запаса от физически сили на Траянов. След това той и недоразумението в халфовата линия Велковски нямаше как да се противопоставят на противника. Кики бе просто фигурант за кой ли път. Така останахме без халфова линия и възможността някой да даде извеждащ пас. Към това на бързото темпо изнемогваха ветерани като Котака и Камбура. Те нямаг сили за цял мач на прилично ниво. Прибавяме и Виданов с поредния му автогол и картинката е пълна.Добре че Харуби спаси каквото можа, но това не бе достатъчно. А Едо каза, че е доволен… И от какво? Може би от себе си ????

  3. 9
    4

    РРРРРРРРРРРРРРРРРрррррррррррррр ГЯ ГЯ ГЯ. Дииий магарета крастави от Лайномотив!

  4. 19
    3

    ЕДУ се гордее с публиката, а дали тя се гордее с него и начинът по който ЛОКОТО играе?

  5. 16
    7

    Съдията беше купен ог жълтите Имаме велик отбор с велик треньо Само ЛОКО

    • 11
      1

      Е тва е! Браво, крастав, разкри ни… Признаваме си – ние купихме съдията. Освен това дадохме и : на Павката Виданов 50 кинта, за да го набута на Харубито, на Харубито 50 кинта, за да се мята като риба на сухо, и на ония мангалчета по 20 кинта, за да влязат на терена и Крюшо да отнесе яка глоба.

  6. 15
    1

    Едо каза, че Локото няма да излезе със свалени гащи пред Лудогорец. Само че локомотивци бяха направо си забравили гащичките в съблекалнята и не се наложи да ги свалят на терена. Арменъцът вместо да даде обяснение за проваления от него мач гордо заяви, че е доволен.. Е, нека да продължава все така……

  7. 21
    3

    Няма ли кой да се сети да му поиска оставката на Арменеца

    • 11
      4

      Що бе? Виж какъв цирк става с него, ха-ха-ха…

    • 7
      2

      Зума, ти защо мълчиш за мача ?Това ли е Локото, което искаш да гледаш ?

  8. 24
    3

    От коментара на Едо-Мога да ви кажа ,че този човек,няма чест и морал и не го интересува Локомотив Пловдив ,а да си пълни джоба.
    Това е скандално,което казва. при такива резили,първото нещо което трябва да направи е да подаде оставка. Вие си правете сметка ,какво безсмислици говори за да държи кокала за сметка на потъването на Локомотив Пловдив!!!!!!!

  9. 27
    2

    Драги ми смехурко, преди да дойдеш ти имахме най-много победи над Лайногорец от всички отбори в А група. Ти обаче, с “оригиналния” си подход записа 2 загуби и разби готов отбор….

Коментарите са затворени