Христо Крушарски се завърна от Южна Америка, научи PlovdivDerby.com. След едномесечно отсъствие боса на черно-белите днес отново е стъпил на Лаута, разкриха наши източници.

“Всичко е наред, готвим се за финалния скок”, заяви пред PlovdivDerby.com Крушарски.

 

13 КОМЕНТАРИ

  1. 17
    13

    Не го казвам, за да се заяждам. Просто ми посочете един смислен довод: какво му пречи на Крюшо да извади чувалите със столевки и да плати на часа? Вече не е в Аржентина и Бразилия. Футболистите не са получавали пари от 20-ти декември. Ако той имаше кинти, да е платил досега сто пъти. Това е истината. Кой както иска да си я тълкува. Ако имаш пари, няма какво да увърташ четвърти месец. Сега и да плати, си остава съмнението що за плащач е. Мъка. Мъка. Казвам го с пълното съзнание, че и при едните, и при другите ситуацията е плачевна.

    • 15
      14

      Едните имат милиони дългове, другите нямат.
      В Локомотив няма мъка, за ботевЪ, незнам.

      • 13
        12

        Уж, обичаш клуба си, а не си наясно със задълженията му. 2 млн лв висят и Льокото. Много ли са, малко ли са – ти си прецени. Навремето Ботев го извадиха от групата заради двойно по-малки дългове. Има дългове и дългове. Едно е да са вътрешно фирмени, друго е към външни фирми и финнасови институции. Тъй че поинтересувай се защо на Крюшо му идва вече нагорно да ви поддържа.

        • 11
          9

          вервай си селянино. Крушарски изплати всички дългове. Днес ще даде и заплатите и всичко в гранда е ок.
          А ти се самоуспокоявай че вашите дългове са вътрешни. Като са вътрешни ЗАЩО сАМУИЛОВ СИ БИ КАМШИКА И НИКОЙ НЕЩЕ ДА ВИ ВЗЕМЕ. Пред повторно закриване сте селянино.

          • 8
            8

            Колкото и да плюеш, дребна душице, от това на Льокото няма да му стане по-хубаво. Не го казвам с лоши чувства, а просто гледам реално на нещата. Че Ботев са зле, зле са. Но да си мислиш, че вие сте цъфнали и вързали – в голяма заблуда си. И въобще спрете дрогата, защото едно е да плащаш по 3 лв за билетче, друго е да мислиш трезво като зрял човек. От това, че кълнеш и обиждаш другия клуб, по-хубаво бъдеще няма да си осигуриш. Бъди сигурен.

    • 9
      9

      Това което си написал е лъжа. Да теба в неутралната жълта проститутка.

      Жълтата сган има 2 мил лева към доставчици и може да не вземете лиценз догодина ако не винспусне дпс/гроб магията нов паша.

      Крушата не им е фал две заплати, които ще ги вземат точно преди най-важните мачове. Дали е случайно, коматевски копачи…

      • 8
        7

        Голямо мъжле си, няма що, научил си се да псуваш, дебилчето на тати.

    • 5
      5

      Ало илнтелигенцията от тъй наречения гранд, прочетете си коментарите и ги сравнете с тези на Ботевистите и си правете изводи кой са селаните и простаците в този случай, а и не само в този, все за граждани се пишете а един нормален разговор не можете да водите.

  2. 22
    7

    Банго на копнежа кога ?

    Кранове кога ?

    Първа шестица кога ?

    • 22
      7

      Къде е мустакатия мангу бягай в Сърбия ве педьо;))

Коментарите са затворени