Проклятието ‘Без Мартин Камбуров’ продължава да преследва Локомотив Пловдив – когато капитанът не е на терена, отборът няма победа. То продължи и в домакинството на ЦСКА 1:1. Мачът срещу червените бе деветият от лятото на 2014 година насам, в който черно-белите не успяват да стигнат до успеха без лидера си. В тези срещи тимът постигна само две равенства, отбеляза едва два гола и допусна в мрежата си цели 13.

Освен равенството с ЦСКА Локо Пд загуби два пъти през тази кампания без своя капитан – при визитите на Пирин в Благоевград и на Лудогорец в Разград.

Когато Марто е сред съотборниците си, ситуацията е съвсем друга. Защото той хем вкарва (водещ реализатор на отбора е с 10 гола), хем вдига настроението на колегите си.

Треньорът на Локомотив Едуард Ераносян пък отписа португалското крило Паоло Серджо. Офанзивният играч не попадна в групата за мача с ЦСКА. На въпрос след срещата каква е причината помощник-треньорът на тима Александър Тунчев само сви рамене и каза: “Не мога да коментирам. За това трябва да попитате старши треньора”. Серджо повече от половин година лекува контузия в коляното, в момента той не е във форма и през настоящата кампания има само един двубой, 6 който е престоял на терена само 44 минути. През сезон 2015/16 той участва в 10 шамицонатни срещи, в които вкара веднъж. По всичко личи, че след края на първенството Паоло ще трябва да си търси нов отбор.

Вчера от Локо Пд благодариха на публиката за подкрепата срещу ЦСКА. “Както във всеки мач на Локомотив най- верният и силен 12-и играч на черно-белите – публиката, показа своята уникална ц безрезервна подкрепа към любимия отбор’, се казва в съобщението. 

10 КОМЕНТАРИ

  1. отивам си вече в с. Мустафа паша преименувано в Свиленград да ям малеби.

  2. Камбуров не е вечен и трябва да свиквате и без него.

  3. 4
    2

    Без заплати толкова. Любимецът на 4 Батето” да развърже кесията.!

  4. 6
    2

    Крушарски да не се ослушва по изборите а да плаща заплати

  5. 11
    10

    Проклятието на всеки 7 години да регистрирам е нов отбор и да ни закриват е страшно…

    • 6
      3

      Мамка ти селска Как ще закриват Локото бе мухльо

  6. 19
    7

    то понеже в предишните мачове се прадставихме просто прекрасно с Камбуров….. От както е почнал полусезона нямаме реално голово положение благодарение на новаторските подходи и “адекватната” селекция на арменеца!!

  7. 20
    17

    По-голямо проклятие от 50-те милиона задължения оставени от Цецо крадецо няма. Сега въпросът е дали да се създава пак нов БотеЪЪ, или направо да изчезне от картата на България името на този футболен клуб.

Коментарите са затворени