Бившият футболист на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен направи всичко по силите си, за да победи доскорошните си съотборници с екипа на Дунав, но Дино Мартинович написа последния щрих в мача и донесе важна точка за черно-белите. Асеновградчанинът асистира за първото попадение в мача, с което русенци поведоха в резултата, но 5 минути преди края на срещата футболистът, който го замени на Лаута през зимния трансферен прозорец Дино Мартинович отбеляза за крайното 1:1.

Първата интересна ситуация на стадион “Лудогорец арена” дойде още в 6-ата минута, когато Бирсент Карагерен проби отдясно и центрира на далечната греда, където бе Бранимир Костадинов, който надскочи Пламен Крумов и стреля с глава, но топката мина встрани от целта. В 16-ата минута “драконите” създадоха нова опасна ситуация. Бранимир Костадинов центрира от корнер, топката се озова в краката на Михаил Милчев, който овладя и стреля мощно, но кълбото мина на сантиметри от горната греда.

Третата невероятна възможност за домакините дойде в 21-ата минута. Капитанът на Дунав Диян Димов намери перфектно Христофор Хубчев, който с едно докосване центрира в наказателното поле към Костадинов, крилото от своя страна шутира много слабо и Ел Харуби изби удара в корнер.

В 30-ата минута Димитър Везалов направи ужасна грешка, а от нея се възползва Мирослав Будинов, който се опита да матира стража на “черно-белите”, но късметът отново спаси гостите от Пловдив. В 34-ата минута логичното се случи. Васил Шопов намери Карагерен, бившият футболист на “смърфовете” извади топката около точката на дузпата, а най-съобразителен се оказа Шопов, който с лекота заби петия си гол в елита.

Пропуските пред вратата на Локомотив валят един след друг. В края на първата част Бирсент Карагерен финтира половината отбор на гостите и се озова на стрелкова позиция, но ударът му мина на сантиметри от целта. Крилото обаче можеше да подаде към Костадинов, който бе на празна врата, но новият играч на “драконите” предпочете да шутира и определено взе грешното решение в ситуацията.

В 57-ата минута Олексей Ларин получи директен червен картон, след като препъна резервата Димо Бакалов, който се откъсваше сам срещу вратаря. Камбуров шутира директно от пряк свободен удар, но опитът му мина над вратата.

В 78-ата минута Шоко достави удобна топка към резервата Мигел Луке, но испанецът с глава прати топката в аут. Шест минути преди края на мача младият Димитър Велковски изтреля бомба, кълбото се удари в горната греда, а при добавката новата звезда на “смърфовете” Дино Мартинович без проблеми мушна топката във вратата на домакините за 1:1.

ДУНАВ – ЛОКОМОТИВ (ПД) 1:1

1:0 Васил Шопов (34)
1:1 Дино Мартинович (84)

33 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    8

    Днес закриваме БотефЪ. А утре нека си правят заря за 7 годишнината си. И ние ще празнуваме с тях хахахахаха

  2. 6
    7

    Да се връща Илиян Илиев , с този арменец не става. Не става за треньор – от сякъде го гонят, само при нас ли ше седи и ше ни къса нервите?

  3. 11
    2

    БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА МНЕНИЯТА ВЪВ ФОРУМА НЕЗАВИСИМО ХУБАВИ ИЛИ ЛОШИ ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР НЯКОЙ КАЗВАТ НИЙ ДА НЕ СМЕ БАРСЕЛОНА ИЛИ ЧЕЛСИ РЕАЛ БАЙРЕН И КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ АМИ ТЕ СЪЩИТЕ ГОЛЕМИТЕ ЗАБИХА ПОСЛЕДНИЯТ ПИРОН ВЪВ КОВЧЕГА НА ЦАР ФУТБОЛ А КАКВО ОСТАВА ЗА НАС МАЛКИТЕ БЕЗПАРИЧНИ ИМИТАТОРИ ДА ВИКАМЕ БРАВО И ДА РЪКОПЛЯСКАМЕ ЧЕ ЦАРЯ Е МЪРТЪВ И ДА ПИРУВАМЕ С ТРОХИТЕ ОТ ПАНАХИДАТА ОСТАВЕНИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ГОРКИЯ ЦАР ФУТБОЛ БЕШЕ ТОЛКОВА ИСТИНСКИ И КРАСИВ ….ПОЧИВАЙ ВЪВ МИР НО НИЕ ЗАБРАВИХМЕ ЗА ТЕБ БАРСЕЛОНА РЕАЛ ЧЕЛСИ И КОМПАНИЯ НЕ СА ТОВА КОЕТО БЯХА ВЕЧЕ СМЕ МОДЕРНИ И НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТЕБ И ЗАТОВА ТЕ СМЕНИХМЕ С ПОРНО ХЕМ ВЪЛКА СИТ ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО ПЪК НАЛИ ТРЯБВА И ДА ПИШЕМ ВЪВ ФОРУМА НИЩО ЧЕ СИ МЪРТЪВ НИЙ ПАК ЩЕ ПИШЕМ И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА ТВОЙТА СМЪРТ

  4. 13
    12

    Едо,яко обърка отбора.Изгони млади и перспективни играчи,а всеки мач излиза с различен състав.Няма да изкара дълго ,като треньор в Локомотив.

  5. 8
    11

    Не знам какво се радвате, че ще бъдете в първата шестица. С тази игра там ще сте дааретата на групата. не виждам с какво превъзхождате слабия Ботев. Отборът ви е пълна нула. Ако не бяха точките, спечелени по времето на Илиян Илиев, щяхте да сте по-назад и от нас.

    • 4
      5

      А ва поля човек ако не беше подписването от съдиите и БФС дадоха ви 10 дуспи педал
      Щяхте да сте сигурни я изпадащ сега…Папагал ходи събирайки кинта за КАУЗЪ ГУМНЕЖЪЪЪЪ…

  6. 10
    5

    АЗ ОБИЧАМ ЖЪЛТИТЕ ДА ПОРЯДЪКА И ДА ГИ ТРИЧАМ:)))

    • 7
      5

      АЗ ОБИЧАМ ЖЪЛТИТЕ ДА ГИ ПОРЯ И ДА ГИ ТРИЧАМ:))
      БЕЗ ВЪЗИЛИНКА

  7. 10
    6

    ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА

    ОТ ЕДНА СЕДМИЦА СЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ МАЧА Е Х

    ДАЖЕ НЕ СЕ НАПЪВАХМЕ В ТОЯ МАЧ

    НАПЪВАХА СЕ ДУНАВЦИ , КОЛКОТО ЧЕ СА ДОМАКИНИ И ДА НЕ БИЕ НА ОЧИ.

    ВСИЧКО Е РЕШЕНО ЗА 6-ЦАТА .

    ИМА ЛИ БЕТ – ТАКИВА ЩЕ СА РЕЗУЛТАТИТЕ.

    ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ ВЕЧЕ ФУТБОЛ СЛЕД ГРОЗНОТО ПОРНО МЕЖДУ БАРСА И ПСЖ?

    В ЦЯЛ СВЯТ НЕГОДУВАТ СРЕЩУ ТОЯ МАЧ, А И СРЕЩУ РЕЗУЛТАТА ОТ ПЪРВИЯ.

  8. 7
    10

    Не можах да разбера. Действително ли Локо толкова си може или днес играха да прецакат Ботев? Резултата можеше да е много на малко. Е, Ботев няма да е в шестицата, но и по-добре. Там щяхме да сме макс на 5 място което е абсолютно безсмислено. Съгласно регламента, ако Ботев запази 7 място ще играе с третия за лига Европа. Все пак шанс има. А тези на 4, 5 и 6 място духат супата.

    • 10
      4

      Левски и цска нямат право да играят в Европа. Така, че сметките ти са грешни.

      • УЕФА призна ЦСКА-София. Няма никаква законова пречка ЦСКА да участва в евро турнира. А Левски защо нямат право?

  9. 13
    2

    Дунав бяха по-добри! През целия мач стояха по-добре в единоборствата, изнасяха топката по-добре, правиха по смислена игра и атаки.Ние бяхме, като пате в калчища отпред и нямахме идея, как да се справим нито с пресата, нито с добре групираната и стабилна защита на Дунав.Опитвахме се, но не ни се получаваше играта в офанзивен план.Дунав ни играха преса цял мач, и срещу всеки наш имахя по двама-трима срещу него.От преса се бяга с много движения и най-много с две докосвания, но ако можехме да играем така щяхме да сме Барса.Трябва да разполагаш с нужните футболисти и класа затова.Всеки отбор би се затруднил, когато срещу него се отговаря с преса и агресия.Тъпият арменец защо го изгони Карагерен?Не виждам Мартинович или Димо да са с нещо по-добри от него.?!Даже и на Серджо не избра да разчита при условие, че и Ванчо няма да му играе…ми тъпо арменско високомерие!Няма кой два паса да върже в средата…е как искаш да ти се получава играта в офанзивен аспект?!Веклковски играе с огромно желание момчето, нямам нищо против него, но не е за средата!Ще пуснеш двама младоци в средата срещу обигран и сериозен отбор, като Дунав…малоумна работа!Без Котев, Серджо и Ванчо даже и тоя равен си е геройство.Много съм разочарован от високомерния и арогантен арменец…прощавайте братя локомотивци!

    • 9
      13

      Незнам какво си гледал,но Локомотив бяха с класи над Дунав и цял мач се бъзикахме с тях

      • 8
        4

        да бе, даже биехме чекии, докато ни отнемат топката, горките.

      • 7
        2

        Ние стигахме до тяхното поле, но какво правихме там – нищо! Много брак и липса на иновативност в атака.Освен това сме много лесно разгадаеми пред противника това се видя и в мача срещу Нафтата и не само! Липсват ни офанзивни футболисти с въображение, които да измислят нещо, с което да надхитрят противника.Обградихме се само консуматори…не става, брат!

  10. 8
    3

    Злобен помак се пени,ха,ха, ха вас ще ви пори Монтана по навик голям кеф,а?

  11. 13
    4

    Да ни чувам КАНЪРБАХЧИТУ ва де сти в класиранету ни въ виждами …Да ни сти в борбатъ на ДЪННИТЕ РИБИ С КАНАРЧЕТАТЪ…
    СБОГОМ КУРВИИИ

  12. 22
    15

    Нищо не играем. Самовлюбения арменец – ВЪН!

  13. 15
    18

    Смешните пенсионери пак не можаха да бият…Цирка продължава ?

    • 14
      10

      Видяхме ви какви побойници сте на село , добре че Биската не ви отпори още два тека.

      • 14
        5

        Нека да съм ясен – обичам да поря само в жълти дупета…

    • 1
      2

      За кои пенсионери пишеш,само Крумов беше над 30,кой мач си гледал,Дунав второто полувреме не минаха центъра

  14. 14
    25

    Смешнициииии, боксова круша в 6-та! Ботев в Лига Европа

  15. 26
    15

    Сбогом,помаци като погледна класирането и нещо не ви виждам ВА? От така ВА? Мноу поздрави на ония дет си говори със звездите zoromax,сбогом курви приятна борба с изпадащите…

    • 10
      11

      нека бе, нека ви шибат в шестицата, да се гаврят с вас, в устата ще ви се празнят, сакати тотоиграчи. това ще ви е кяра, проститутки!
      Другите ще си правят кефа с вас – ще ви шибат до насита, докато повърнете!
      Защото ….. просто сте курви! Доказани платени магистралки от маалата!

      • 5
        2

        Изчезвай бе глупак, гнусен! Ебати и простотията малоумна…

      • 8
        4

        Гроздето е кисело помак грозен,ние ще играем с Лодогорец,Левски и Цска,а недоразумението с еврошампиона Монтана-ама как хубаво ва плющат само….

Коментарите са затворени