Ръководството на Локомотив ще обжалва наказанието на старши треньора Едуард Ераносян. Както е известно, 56-годишният специалист бе санкциониран с глоба от 2 хиляди лева и забрана да води отбора в 3 поредни мача, заради изгонването му при гостуването на Пирин.

Същата участ сполетя и колегата му Георги Иванов (Гонзо).
От Лаута ще поискат от Апелативната комисия към БФС да отмени поне частично наказанието. Ако това не стане, то Ераносян няма да е на пейката при гостуването на Дунав и в домакинския двубой срещу ЦСКА на 18 март.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    7

    Като му се гледа футбол, на арменския, идва в Коматево. То на Лаута освен цигански чикиджии, друго няма.

    • 5
      1

      КАКВО ГЛЕДАТЕ В КУМАТЮВУ ВЕ ПУМИЯР НЕНАДАРЕН,БОЗАВИ ПУМАЦИ ЧОПЛЯТ СЕМКИ…А ФУТБОЛИСТИТЕ ЗАМЕРВАТ ДЕЦА С БУТИЛКИ,ФЕНОВЕТИ КРАДЪТ ШОКОЛАД В МАГАЗИНИТЕ.СКОРО СЕ ЗАКРИВАТЕ БОКЛУЦИ И НА ДПС ЩЕ ЛИПСВТЕ САМО…..
      САМО ЛОКО ПЛОВДИВ

  2. 3
    8

    Циганин, ама арменец. А те всички арменци са ебани в гъза. Арменец, ама циганин! Това е локо – гърло дълбоко, все миризливи, все в дивия ебани, това са пловдивските цигани посрани!

    • Всички арменци, които четат горното мнение, трябва да знаят, че мърши има навсякъде! И Локоеб се вписва, като изключителен кюнлия с мозък по-малък от врабче, но пълен с комплекси и злоба! Не би следвало някой да се обижда от такъв човек, не заслужава и съжаление, а лечение…

  3. 11

    а за удар на футболист с хвърлен предмет Левски и ЦСКА се наказват с … глоба….
    И после се чудят защо в БГ няма футбол. Ами как да има като някои отбори са винаги над закона!! Това убива конкуренцията и после идва Беверен, Тампере, Тукпере и показват на евро бойците ни колко са жалки

  4. 8
    3

    ШОПИТЕ ОЗВЕРЯХА,ПРАЩАТ СПЕЦИАЛНО СЪДИИ ДА НЕ ОБЪРКАМЕ СМЕТКИТЕ НА НЯКОЙ.УР ЗА БФС И ПЕРУШАН!!!

Коментарите са затворени