Антонио Вутов е ударил едно от децата, които връщат топките, с бутилка минерална вода по време на мача с Берое, научи PlovdivDerby.com. За това е и наказанието на футболиста от 1 мач, тъй като инцидента не е останал незабелязан от съдиите и делегата.

Вутов не е искал умишлено да удари детето, а просто в изблик на ярост е ритнал бутилката. Играчът веднага е отишъл и се е извинил на малчугана за неволния удар с пластмасовото шише като го е прегърнал, но това не е склонило дежурните лица и те са отразили случилото се в докладите си. След края на двубоя Вутов е подарил и фланелката си на детето. Играчът  говори единствено пред камерата на PlovdivDerby.com. Вижте интервюто му след победата над Берое, ако сте го пропуснали:

12 КОМЕНТАРИ

  1. Шокиращо заглавие, сигурно се цъка доста. “Добре”, че е “ВИДЕО”-то към статията, за да видим какво е направи Антонио Вутов.

  2. 10
    17

    Кога ще изхвърлят Ботевъ от групата за селски изцепки,всеки път последен!!!!!!!!!!!!

  3. 10
    5

    Алоооо дерби това го видях още на стадона, както и се озъби на белия и за това го смени, ма вие спите

  4. 28
    5

    А бе в крайна сметка Вутов не го е направил умишлено,тъпо наказание!

  5. 36
    5

    Следващият мач на Ботев е срещу Черно море, а не срещу Левски! Не знаете програмата, обаче коментирате. Лаладжии!

  6. 12
    27

    По-добре Антонио Вутов да си почине и да се види с близките си отколкото да играе симулативно срещу Левски…Даже постъпката му е донякъде почтена още повече,че веднага се е извинил на детето.
    Какво сте ревнали толкова?!…За всеки един от вас няколко дни почивка биха били нещо хубаво…Малко по-спокойно…Тая год. не сме за шестицата…Ако стане добре дошло,но надали.Живота не свършва с това…

  7. 8
    42

    Какво излиза от цялата работа, говедото си изпроси наказание, за да не играе с рогатите. Нека някой да ме оспори. Няма да се очудя ако утре някой от бившите рогати/които изобилстват в нашия отбор/ не започнат да симулират контузии. Ха на бас, че ще стане?

    • 30
      10

      Какъв левски те гони, буфер нещастен! Даже не знаеш с кой играем.

    • 19
      3

      Буфер, от километри си личиш.Следващият мач е с Черно море,така че “рогатия”не си е изпросил картона заради мача с Левски.А вашия мач е с Дунав може би не знаеш . защото вас повече ви интересува Ботев

    • Следващия ни мач е с черно море!!! Стига си плещил празни приказки!!Ясно е какъв ботевист си…..

Коментарите са затворени