Английският Шефилд Уензди ще прати през тази седмица важен човек в България, който да започне преговори с Локомотив (Пловдив) за големия талант Еяд Хамуд, пише БЛИЦ СПОРТ. 15-годишният офанзивен халф вече участва в три мача от Първа лига през този сезон.

Един от директорите на клубната академия на „кукумявките“ Грег Батън ще пътува през тази седмица до Пловдив. Очаква се той да остане под тепетата няколко дни, където ще проведе разговор с Хамуд.

Няма яснота дали това са предварителни разговори за нови проби на таланта на Локомотив (Пловдив) в Шефилд Уензди или направо ще бъде направена оферта за 15-годишния Еяд Хамуд. Талантът вече имаше едни проби при „кукумявките“, където впечатли с голове в няколко успешни мачове.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Арменец,дай да го пуснем това дете малко да поиграе,че нещо не го виждам в игра! Или това му беше? Евтин пиар срещу Ботев!………………..Кинг едуард ИЛИЕВ.

  2. 6
    2

    Хамуд беше месец на проби и вкара сума голове с формациите u15 u17 какво ще му пробват.Вече са видели достатъчно,взимат талантливи футболисти на 14-15 години за малко пари след 3-4 години игра там ще струва 10 милиона.
    Успех Ияд!

Коментарите са затворени