Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян определи група от 18 футболисти за предстоящия домакински мач с Нефтохимик (Бургас) в Първа лига. Двубоят е днес (25 февруари) от 13:00 часа. Заради наказание трима играчи няма да вземат участие в мача – Пламен Крумов, Павел Виданов и Ванчо Траянов.

Групата на Локомотив: Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов, Димитър Везалов, Александър Тунчев, Иван Горанов, Гилерме де Соуза-Шоко, Роберт Петров, Мигел Луке, Стефан Йевтоски, Ияд Хамуд, Пауло Серджо Телес, Парвизджон Умарбаев, Веселин Марчев, Дани Кики, Димо Бакалов, Димитър Велковски, Дино Мартинович, Мартин Камбуров.

В съставът на Локо Пд ще има три промени за този мач. На вратата отново ще е Харуби. Пред него като централна двойка бранители ще видим Тунчев и Везалов. По бековете ще са Горанов и Шоко. В средата на терена се очаква да действат Велковски и Йевтовски. Марчев, Кики и Бакалов се очаква да действат малко зад Мартин Камбуров. Умарбаев също е вариант за стартовата единайсеторка. Той може да заеме мястото на Кики или на Велковски в средата на терена.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Дано, но без средна линия ще е много трудно, брат!С Ванче, какво става, защо не е в групата? Пирин с тоя Радуканов въобще няма да е лесно! Ще ни дебнат на контри.Дано защитата се справи.

    • 6
      4

      Брат, играем с Нафтата, не с Пирин. С Ванче, нищо не става, просто е наказан за натрупани жълти картони. Бием с лекото. Едо е класа!

      • Класа ,ама трябва да вдигнем,Жоро белото,да ти еба и класата! А Робърт Петров кога ще играе?

  2. 7
    9

    Днес бием и се намесваме в борбата за 2 място. Успех машини.

Коментарите са затворени