Антонио Вутов направи днес преди обяд първа тренировка с новия си отбор Ботев Пловдив, предаде за PlovdivDerby.com Стефан Дамянов, специален пратеник на Евима футбол. Въпреки че пристигна часове по-рано в турския курорт Алания, младежкият национал демонстрира професионализъм и веднага тръгна с новите си съотборници на тренировка. Той получи и екипа с № 6 при канарчетата. Наставникът Николай Киров ще прецени дали да го пусне в игра в днешната контрола на Ботев с унгарския Пакши. Тя ще се играе от 16.00 часа в Белек на терените на хотел “Аркадия”. Унгарците вече играха една контрола с български отбор и победиха Монтана с 3:1.

Антонио Вутов вчера прекрати договора си с Лече, където бе преотстъпен. Веднага след това от Удинезе, който държи правата му го пратиха в Ботев.

Фернандо Виана, който също пристигна в лагера на Ботев няма да се появи в игра срещу унгарците. Той ще мине медицински прегледи, след което ще подпише договор с клуба и тогава ще се присъедини към тренировките и контролните срещи на тима.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    17

    Ще поритам малко при тия помаци, за да си възвърна формата, и после беж в Италията пак.

    • 6
      2

      И аз така. Ще поритам малко при мангалите и после пенсийка.

  2. 5
    12

    Този е станал още по-грозен и от преди. УЖАС

  3. 5
    20

    Официално сателит на Лудогорец-обигравате им играчи ,помагат с парите за заплати,поне не правят грешки да купят играч и да го чакат да се обиграва!Печеливша схема и стратегия!Някой няма ли да каже кой сложи осветлението на базата в Коматево,защото под сурдинка се тиражира Домуса?!

    • 14
      3

      Кои играчи на Лудогорец обиграваме бе, палячо? Кво си смучеш от пръстите след като си сондирал в гъза? Кой ви е собственик? Кво стана с Пелето? Кой ви построи кабриото? Жалък лЕЕвскар.

      • 3
        13

        Само виж колко от вашите преминаха при помаците и попитай колко кинта спечелихте,по-скоро червенобузко колко спечели?Пак ти казах питай за осветлението ,ама явно си на 15 и още миришеш на мляко!Срам ли ви е от истината!?Няма лошо да сте сателит!

        • 8
          1

          А теб срам ли те е да се наречеш локомотивец, та се пишеш левскар? Колко отбора в България могат да си позволят да купят футболисти освен Лудогорец? Ако Локо или Левски бяха изкарали пари за Жоало примерно можеше да играе при тях. Всички търсят играчи без пари. Нашите играчи не преминават както си написал ти, а ги продаваме. Разликата е огромна, ама по-важно е да се направиш на интересен. По твоята логика някои са сателит на Конелиано Гърмен. 🙂

    • 3
      1

      Пръво…научи какво значи думата “официално”.
      Фтору…кой си ти че да ти казваме кой сложи осветлението?
      Трету…що не купувъти вий,ми чакъте безплатни пръжоли?
      Читвърту…ай сиктир.

  4. 17
    5

    Ега си,мирише на хризантеми,кьоръв мангал няма да ни осведоми как и Вутов и бразилеца не стават!!Виж,тия пенсионерите при тях са супер.Между другото,колко дойдоха в Кюстендилския катун,и колко си Тръгнаха? Някой знае ли?

    • 17
      4

      Още е рано Рачо.Все още са по кофите и като се върнат ще почнат с техните мантри.Гледай в 16:00 ч. какво ще става как ще ни следят.Комплекса Ботев ги тормози дори в циганските им сънища.

Коментарите са затворени