Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян е отказал връщане в тима на централния защитник Иван Иванов. Както е известно, бранителят не попада в плановете на Панатинайкос и се опитва да си намери нов отбор. Опция е клуб от Турция.

Иванов е бил като вариант за отбраната на Локо, но Едо не е пожелал, сподели източник от “Лаута”. Именно от “черно-белите” той бе продаден на Панатинайкос през лятото.

Наскоро босът на “смърфовете” Христо Крушарски обяви, че гърците още дължат пари на Локомотив по сделката и че именно заради това връщането би било лесно.

“Тема Спорт”

19 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    12

    Няма да има комисионна. Това е проблемът.

    • 10
      7

      kuv Paliiski va brat, ti sa oburka va,nii mangalite I turcite sme na lainuta va,cqla Bulgariq nii znai va.alah da e s teb bratko,sade loku

  2. 12
    23

    С тоя арменец сме за никъде ако беше голям специалист нямаше да го изритат от Разград.Още се чудя защо не взехме Ясен Петров???

  3. 26
    15

    Жълтата сволач пак е изпълзяла от копторите .

  4. 18
    20

    Тоя Едо е много просто парче. Изобщо не ме кефи какви трансфери прави. Бахти, ставаме за смях вече с това скапано арменско го*но.

  5. 15
    22

    С тоя Еду сме за никъде.. От Лудогорец го разкриха веднага, ний какво чакаме не знам.

    • ЗАБРАВЯШ ,ЧЕ НИЕ СМЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ ФЕНОВЕ НЕ ГОНИМ ТРЕНЬОРИТЕ НЕ ГОНИМ И СЪБЛИЧАТ Е ФУТБОЛИСТИТЕ. ЧЕРНО-БЯЛАТА ЧАСТ ОТ ПЛОВДИВ Е ИНТЕЛИГЕНЦИЯ СЕЛЬО;))

  6. 12
    19

    ние уж имаме собственик, който при това е дал пълните правомощия на Едо да си прави селекцията, ама като гледам, какви взима Ераносян ми идва на глас да ревна.Шоко, едно словенско дърво и 38 годишния младеж Роберт.С коя ръка да се прекръстя?!За кво да им се смеем на жълтите, като в момента ние сме повече за смях.Хем Крушарски си каза в едно интервю, че сгафят ли със селекцията и не постигнат ли целите ще яде с Чаво дървото…и пак нищо не взима арменеца.

    • 17
      10

      Няма Локо 1912, има Ботев 2010.

      • 11
        13

        То локо няма никакво,истинското го З А Л И Ч И Х А!!!През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Покажи сега,къде пише подобно нещо за Ботев?Нещо в кратуните ви само…

        • 10
          9

          Защо сте с нова емблема и ново име селски?
          Къде ви е емблемата? Автентичният Ботев е в Крумово!
          Идете да си го просите от императора.

          • 6
            4

            Каква нова емблема и ново име ве балуш?И няма как на проС човек да се обяснява нещо което няма да разбере посмъртно.Я вземи прочети това-ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”. Ъъъъ…мъкаааа…хахахахаха.

        • 5
          5

          Балуш чети:”Неизвестностите къде ще играе представителният тим на Сдружение ФК Ботев отпаднаха. Канарчетата ще стартират участието си в новия сезон от Югоизточната В група. Това стана възможно след съгласието на Металик (Сопот) да даде лиценза си за участие в третия ешелон на жълто-черните. Председателят на Сдружението Марин Бакалов се е съгласил на условията, които са поставили от родния град на Иван Вазов. От управата ще платят 50 000 лева и ще покрият задълженията на аматьорския тим към БФС.”.Защо сте БотевЪ, а не Ботев? Това “Ъ” защо го сложихте? Защо сте с нова емблема? Какво стана с истинската ви емблема? Защо се наложи да я сменяте? С лош човек мога да се разбера, но с прост – никога!

          • 5
            3

            Балуш!Верно си мноу проС!Защо отбора за който твърдите че сте приемник се е казвал “СпортклубЪ”?Трябва да си изключително невеж за да не знаеш защо буквата “Ъ”стои на края.Колкото до емблемата,как да ти обясня че това е автентичната,още от създаването на клуба. Чети ве неграмотнико,ставаш за смях с невежеството си.И виждаш ли,Металик се е СЪГЛАСИЛ да ДАДЕ лиценза си,а не се е прекръстил на Ботев както се прекръсти “Велбъжд”в Локо.В едно си прав-с проС мангал какъвто си ти няма как да се разбареш.А,и никнейма ти отговаря на мозъчните ти възможности.Ега ти овчаря!/дано не засегна някой овчар/

  7. 18
    13

    “Тема спорт”, и както още някои медии, ядът жълто-черни лайна. Това е причината за тази статия, в която няма вярна и една дума. Партенката е толкова явна, че само наивник би повярвал в написаното.

  8. 16
    21

    Едо, гордостта предшествува падението!
    Каквото сам си го направиш, никой друг не може да ти го направи!
    Скоро ще изядеш дървото на Крушарски!

    • 21
      18

      Ходи събирай джулезо на Копнежа ве папалюго

Коментарите са затворени