Бразилският халф на Ботев Пловдив Филипе Бризола акостира днес в Пловдив след дълго пътуване от Бразилия до България! Два дни се е наложило на кариоката да прекара в Турция в очакване на виза, която му е нужна, за да играе в ЕС. Халфът е имал неблагоразумието да си пристигне без багаж, разчитайки на дрехите си, които има в Пловдив и облечен в летни такива. Това, което е топлило Бризола по време на 4-дневния ад, са две примамливи оферти, които има към него от две страни извън България, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за предложения едното, от които идва от Словения, а другото от близка до България държава. Мениджърът на футболиста е уведомил Ботев за интереса към техничаря и се очаква решението на канарчетата ще продават ли или ще пожелаят да задържат играча си.

Самият Бризола очаква да проведе разговор с президента Ангел Палийски, което едва ли ще се случи скоро, тъй като шефът на жълто-черните не е в България. Припомняме ви, че наскоро Ботев преподписаха с кариоката и той е собственост на канарчетата до 30 юни 2019-а година. Така жълто-черните спокойно и без напрежение, и притиснати от времето ще могат да водят преговори, ако получат официални оферти за Бризола от върпосните два тима. Според запознати интересът към играча е реален, а мениджърът му вече прави сериозни сондажи, дали Ботев ще се навият да се разделят с него. Припомняме ви, че именно Иво Димов представлява и Жоао Пауло, който само след 6 месеца в Пловдив бе продаден в Разград.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 25
    4

    Катунът със звездната селекция от каТунчев и един бански старец 😀 Локумбахче – шоумените на БГ 😀

  2. 4
    31

    И на тоя не му се седи в катуна и иска да избяга с 200

    • 31
      3

      Той ако искаше в катун,щеше да отиде в единствения цигански катун в БГ,ГМО то от Кюстендил,прекръстеният в локо Велбъжд.Така че…

Коментарите са затворени