Ботев Пловдив изпрати покана на централен нападател от Бразилия, научи PlovdivDerby.com. Играчът е млад (под 25 години) и е от района на Сао Пауло. За него канарчетата са готови да се бръкнат доста сериозно, за да задоволят финансовите му претенции,  научи още PlovdivDerby.com Футболистът до този момент обаче не е върнал отговор в Ботев Пловдив, дали е съгласен да се присъедини към жълто-черните.

Играчът е от базата данни останала от бившия наставник на жълто-черните Николай Костов, а бившият помощник-треньор в жълто-черния щаб Коце Видолов е наблюдавал играча на живо по време на престоя си в Бразилия през лятото, когато канарчетата следяха над 40 футболисти от страната на кафето. Тогава обаче футболистът не е бил привлечен, защото Ботев са се спрели на Жоао Пауло.

Сега обаче кариоката е трансферна цел номер 1 на жълто-черните и те се опитват да го изкушат от доста време. Николай Киров гледа още половин дузина атакуващи футболисти от Бразилия, към които може да се обърне, ако вариант номер 1 не се съгласи да подпише с жълто-черните.бр Той е набелязал кариоките от предоставени му видеозаписи.

13 КОМЕНТАРИ

  1. ЕЙ ЧЕРНО БЕЛИ МАНГАЛИ НЯМАТЕ ЛИ СИ МАЙКИ ДА ГИ ЕБЕТЕ И ДА СЕ ПСУВАТЕ , МИ ВЛИЗАТЕ В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ДА ЗЛОБЕЕТЕ МАЙКА ВИ ДЕЙБА СМОТАНА МАНГАЛСКА ДОЛНА …

  2. 5
    11

    Източник от централата на БФС довери, че това се прави заради големите борчове на канарчетата и закъснели плащания към НАП и НОИ. Не е изключено, ако ПФК Ботев 1912 не намери свежи пари напролет и продължава да затъва, да остане без лиценз за следващото първенство. Според близки до ръководството на клуба от началото на годината месечният бюджет на жълто-черните е свит над два пъти – от 190 000 на 90 000 лева.

  3. 17
    9

    Гледам надоле под мен и се кефя!Тия балури,привърженици на прекръстения в Локу Велбъжд кн,яко ги тресе малоумието.Нямат нищо което да ги ангажира така,както новините за Великия Ботев!!Пък били те добри или лоши,параноиците са тук!!

  4. 5
    11

    wow Публикувате статия БФС постави Ботев Пд и още два тима под специален мониторинг и след това сами се вярвате на помията публикувана в тази статия защо всички така наречени медии в Филибето показват някаква мизерна инфо а не задават конкретни въпроси

  5. Еми кво прайм, ако белия не го хареса. Киров ли треньор?

  6. 10
    13

    Не бях чувал с писма да се прави селекция. До къде я докарахме.

    • 5
      4

      Къде прочете за писма ве балуш?Ми като не мойш да носиш на пиени,ни пий ве!! (:

  7. 7
    18

    Идвам. Изпратете ми самолет. Ачо да ми приготви 3-4 хубави засукани моми от село.
    Феновете да се изкъпят и да се срешат малко, че много мясат на нашите бразиски цигани. Идвааааам.

    • 8
      26

      И без Барт ва мачкаме като мече у дувар. За кво ти е Барт?
      Нали Марто и Умарбаев така ви го нашмулиха, та не разбрахте кво е Коледа и Нова година. А?

  8. 8
    25

    Минаха само 2 часа от фалита на БотевЪ и пак се почна с високооборотните жълти балони. Браво Андрей, така се прави.

    • 7
      3

      Ха-ха на МАНГАЛА фалит му се прищяло,ха-ха ще умра от смях,колко сте прости…
      “Както е известно, одиторска фирма прави мониторинг на тимовете от Първа лига на 6 месеца. Ако състоянието на клубовете се влоши, следват препоръки за стабилизиране на финансовите им възможности.”
      КЪДЕ ВИДЯ ФАЛИТ МАНГО ОТ ВЕЛБЪЖД…..

Коментарите са затворени