И вратарят на „Борислав“ (Първомай) премина в тим от Втора лига

0
535
Ферди Мюмюнов пази отлично вратата на "Борислав" преди време
Досегашният вратар на “Борислав” Ферди Мюмюнов също поема към професионалния футбол. През пролетния дял от първенството той ще пази вратата на втородивизионния “Левски” (Карлово). Мюмюнов ще започне подготовка с новия си клуб утре, 11 януари.
Ферди Мюмюнов се присъедини към “Борислав” точно преди година и със сърцатата си игра и решителни намеси бързо се превърна в любимец на първомайската публика. Голяма част от неговите изяви бяха решаващи за оставането на “Борислав” във В група през миналия сезон.
Напомняме, че друг първомайски футболист – Георги Петров, бе представен вчера, като ново попълнение в тима на „Созопол“. Илия Длагонски пък подсили участникът в Югозападна Трета лига – „Вихрен“ (Сандански).
Вече бившият вратар на “Борислав” Ферди Мюмюнов пожела да благодари на феновете и ръководството на ФК “Борислав” чрез писмо, което бе публикувано във Фейсбук-страницата на клуба:
“Пиша това писмо, за да поднеса своите искрени благодарности към феновете, ръководството и всички хора, свързани с ФК „Борислав“ Първомай.
През изминалата една година, откакто съм част от отбора, всички заедно преживяхме много хубави моменти. Понякога имахме и лоши, когато губехме. През последната година много хора бяха неотлъчно край мен и край отбора, независимо че не винаги успявахме да ги зарадваме.
През тази година се чувствах истински щастлив и на точното място в „Борислав“ Първомай. Видях какво е истински колектив, видях какво е да сме отбор – приятели не само на терена, но и извън него. Когато пристигнах в този отбор, видях хора, които са амбицирани и целеустремени. Всички те се бореха за една кауза, за едно име и то беше „Борислав“!
Не мога да опиша всички моменти и чувства, които имах и имам в момента към „Борислав“ Първомай и към всички свързани с отбора хора! Няма да ми стигне цял ден!
Затова искам с няколко думи да благодаря за тази прекрасна 2016 година на всички, свързани с „Борислав“ и на всички, които ме обичаха и дори и на онези, които не ме подкрепяха.
Но както се случва понякога, идва време, когато пътищата ни се разделят. Нека това да не бъде „Сбогом“, а само “Довиждане и до нови срещи“! Защото някой ден пак бих се върнал и защитавал цветовете на този отбор!
Още веднъж благодаря на ВСИЧКИ за тази прекрасна и пълна със хубави чувства и емоции 2016-та година.
ДО НОВИ СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛИ!”
ФЕРДИ МЮМЮНОВ – ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ ВАС !

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments