Двама нови в „Левски“ (Карлово), шестима си тръгнаха

1
707

Шестима са напусналите към този момент отбора на „Левски“ (Карлово). Христо Янчев започна вчера с  „Марица“, а Георги Стефанов и Владимир Мичев преминаха в конкурента на карловци за оцеляване – „Оборище“ (Панагюрище). Петър Денчев подсили елитния „Локомотив“ (Горна Оряховица), а младите Радослав Апостолов и Исмет Рамадан се завръщат в „Ботев“.

Новопривлечените в тима са едва двама за сега. Това са Мартин Здравчев от „Ботев“ (Гълъбово) и стражът Ферди Мюмюнов от „Борислав“ (Първомай).

Както вече ви информирахме, въпреки че карловци са последни в класирането, те ще бъдат единствения отбор от Втора лига, който ще има лагер извън страната. Той ще бъде в турския град Анталия, от 5 до 15 февруари.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

1 КОМЕНТАР
  1. 3    0

    НАПУСНАЛИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ……ГЕОРГИ ИВАНОВ,ВАСИЛ КУЗМАНОВ, ЦВЕТАН ПАВЛОВ,СТОЯН МАРИНОВ,ВЕСЕЛИН ТАХЧИЕВ И ДР.ВСИЧКИ СА ОСВОБОДЕНИ ЗАЩОТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТОВА КРАСИ МАНОЛОВ ДА ИМ КРАДЕ ОТ ЗАПЛАТИТЕ И ПРЕМИИТЕ.ЗНАЕТЕ ЛИ ДРУГ ОТБОР В КОЙТО ТРЕНЬОР ДА РАЗДАВА ПАРИ.ПОПИТАЙТЕ ГО И ЗА ЛЯТНАТА МУ СЕЛЕКЦИЯ.5 ОТ ХОРАТА МУ БЯХА ОСВОБОДЕНИ ЗА СЪМНЕНИЯ В ЧЕРНО ТОТО.ЯВНО В НЯКОИ МАЧОВЕ СА ГО ИЗОЛИРАЛИ И НЕ СИ Е ВЗЕЛ НАДНИКА И ТОЙ РЕШИ ДА ИМ ГО ВЪРНЕ.

Comments are closed.