“От днес започваме подготовка. Плана е ясен. в седмици се подготвяме в Пловдив, независимо от трудните условия. От 22-ри до 3-ти сме на лагер в Алания, а след това сме отново в България. Започваме с хората, с които ще работим през новата година. От групата ще отпаднат още 3-ма човека: Кикарин, Кутев и Иван Стоянов. В състава си връщаме шестима, които бяха преотстъпени в Б група. Трансфери ще има! Както изходящи, така и входящи. Търсим играчи в защита и нападение. Целите се поставят от ръководството. Ние като екип имаме амбицията да се справим по-добре през втория полусезон. Моето желание е да се върнем към атрактивния стил на игра. Трябва да подобрим много играта в защита. Жоао е много качествен състезател, единствения начин да го заменим е с един много хубав трансфер. Не съм аз човекът, който да говори за финансите в клуба. Наско Милев разтрогна по свое желание договора си с клуба. Той реши да го направи това сам. Моя договор ще стане факт до часове или в близките дни. 4 от 9 контроли вече са уредени. Чакаме да станят ясни контролите, които ще изиграем в Турция. Бризола ще се присъедини към нас на 17 януари. Рафаел няма как да започне подготовка. Той е в неплатен отпуск. Зимният трансферен прозорец е по-специфичен. Доста по-трудно се осъществяват трансфери, особено, когато говорим за свободни агенти. ”

9 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    3

    Локууууу щампион а киде и купата в Кюстендиьл барайте меча ЦИГАНИ!!!!

  2. 8
    18

    Циганките от Ботиф2010 са сателит на Домуса. Държи манговците на командно дишане.Спре ли да дава ,мангоботяф2010 заминава към окръжните групи 🙂

  3. 8
    19

    Само дано не каже, че ни закриват, отново.

    • 23
      6

      Барай меча ве мангал некъпан, не си спал да та коментираш отбора на Пловдив

    • 23
      7

      Само че никога не е закриван за да е отново.Виж,има едни където са ЗАЛИЧЕНИ!!!Ето кои.-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”А ето съдебното решение- ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”. Така че,когато фактите говорят,няма значение олигофрените какво плещят за собствено успокоение.

      • 15
        4

        Манго, личи си, че си неук и неграмотен. Никой не се връзва на лъжите ти, които в собствения ти свят може и да вървят, но тук в реалността това няма как да стане. Айде отивай си в Кюстендил и не се меси в делата на майните.

      • я кажи кога спечелихте за последно промоция за елитната българска група?

      • 9
        1

        Дрън дрън та пляс, покажи нещо както Рачо е направил, вместо да плямпаш глупости, не е нужно да си адвокат да потърсиш решения в държавен вестник.

Коментарите са затворени