БФС не уважи молба на Ботев Пловдив мачът с Пирин, който се явява последен за двата отбора за 2016-а година, да бъде преместен от 17:30 за 13:00 часа, научи PlovdivDerby.com. От Ботев са пожелали промяната, заради големите студове, след залез слънце и измръзването на терена, научи PlovdivDerby.com. В последния мач срещу Верея, дори и по телевизията ясно се видя, как зеленият килим в Коматево замръзна и побеля, а резултатът за Ботев бе 4-ма с контузии след срещата.

  • Със съгласието двата клуба, Футбол Про Медия и Нова Броудкастинг груп, отложената среща от ХVII – ти кръг на Първа професионална лига между отборите на ПФК “Монтан 1921” и ПФК “Лудогорец 1945”, ще се играе на 12.02/неделя/2017, вместо на 17.12.2016 г.
  • Срещата от ХIХ – ти кръг на Първа професионална лига между отборите на ПФК “Ботев” Пд и ПФК “Пирин” Бл,  ще се играе по програма на 15.12/четвъртък/2016 от 17.30 часа.

8 КОМЕНТАРИ

  1. С това си искане се доказа колко неадекватно е нашето ръководство . Не стига ,че не посетихме мача с ,,Верея,, , а сега искаха и мача с ,,Пирин,, да не посетим с този неадекватен час 13 ч в работен ден . Какво като е по-студено в 17,30 който истински обича ,,БОТЕВ,, ще дойде особено и затова ,че е и последен мач за годината . Имали сме 4 контузени след мач с ,,Верея,, заради замръзналия терен , ами гостите защо нямаха нито един контузен ? Защото са водели по-пълноценна подготовка затова , а нашите се чупиха и по жегите , не само на замръзналия терен , защото нямат качествена физическа подготовка , това е самата истина . Добре ,че поне този път БФС вае правилното решение и не промени часа на мача .

  2. жълтити ни мъ интирисуват.

    ний Нова година си празнувами на 13 януари – нашия бангу /сакат/ Васил и Локото !

  3. Ще празнуваме заедно на 13 януари, скъпи клоакомотивци! Тогава е Банго Васил – ЦИГАНСКАТА Нова година. Всички нормални хора празнуват на първи януари, само циганите не. То кое им е нормално? Даже гъзовете са им наобратно!

  4. че на кой му пука за циганките от ботяф 2010

  5. МНОГО ЯСНО. КОЙ ГИ ЗНАЕ ТИЯ ЖЪЛТИ БЕЗРОДНИЦИ ТА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ТЯХ?

    • “Мноого си умен…” Как го измисли само този достоен коментар , какво “съвременно мислене”.
      Неандерталец.

Коментарите са затворени