“Ако на някой му трябва желязо, примерно, отива и си го “бере” от строежа на стадион Христо Ботев.” Така фен на Ботев Пловдив алармира за това, което е видял от към Трибуна Изток на замразения строеж на Колежа. На снимките, направени на 04.12.2016г., които запалянкото показва, се вижда, как оградата е разрушена на две места и в строежа се влиза спокойно и безпрепятствено. Припомняме ви, че от няколко месеца строежа е без жива охрана.

img_20161204_154557

Междувременно от общината и от клуба продължава да се очаква, до къде ще стигне въпросът с развалянето на концесията. Както вече е известно, от клуба поискаха такова. След двуседмично чакане казусът да влезе на Общинска сесия, президентът Ангел Палийски заяви, че специална комисия и клуба работят заедно за постигането на консенсус. Вчера бе разпространен дневния ред на Общинския съвет за сесията този четвъртък. Точка за концесията на Колежа отново нямаше, показа проверка на PlovdivDerby.com.

25 КОМЕНТАРИ

  1. Да бе цветан василев ще се върне на бял кон .само че ще е от доло на коня и на гол гъз

  2. Контузиите на Сосоко и Иван Стоянов дали не показват, че жълтите може да не започнат напролет?!

  3. Жълтурите са в будна кома , въпрос на време е да им дръпнат щепсела.

  4. Провокаторите от сайта на Bultras се радват,че беше съборен целия стадион и сега чакат Василев да дойде да го построи.Каква огромна грешка от лакомия.

  5. тва да не ти е мутрата Жоро Илив ве, мангал смешен?

    • Мършо, къде сравняваш Жоро Илиев с този крадлив мангал бе , майка ви дейба и селяците

  6. Който пожелава лошо другиму ,го получава за себе си.

  7. Ако Ботев имаше 20 милиона…
    Истината е че на нас стадион в момента не ни трябва! Нека помислим малко по задълбочено.
    С 20 милиона, колкото струва стадиона, може да се направи отбор, който да играе ШЛ(имаме пример в България направен с много по-малко пари) Този отбор ще генерира приходи по поне 10 милиона на година чисти (както прави примера от по горе, другите отиват за заплати и т.н)
    С тези пари за 2 години ще имаме стадион, който ще се пълни и ще носи още допълнителни приходи.
    Така колелото се завърта и няма спиране!
    Алтернативата е даваме 20 милиона за стадион, който ще е пълен само за откриването, след което нямаме отбор, хората не ходят само “да се ядосват” както казват много мои приятели. И стадиона е напълно безмислен. Отбор ни трява, а не стадион, това е.

    • Да.На думи става много лесно.Ще хвърлиш 20 милиона и почваш да печелиш.Най напред ни трябва стадион.Тогава и публиката ще се върне без значение колко силно играе отбора.Вярно е колкото по силно толкова повече публика.НАЙ МНОГО В МОМЕНТА НИ Е НЕОБХОДИМ СТАДИОНА.Това е най важното за всички ботевисти.

      • Бе вие Газата не можете да напълните,пък се пънете стадион 20000 едва ли не…Паляциййй

    • БРАВО ЗА КОМЕНТАРА , ТОВА Е САМАТА ИСТИНА . НО ВЪРВИ ИМ РАЗПРАВЯЙ НА ПРОСТОЛЮДИЕТО , КОЕТО НИ ДОКАРА НА ТОЗИ ХАЛ . КАКВА Е ТАЗИ МАНИЯ ЗА ТОЯ КОЛЕЖ ? КАТО ЧЕ ЛИ ПЪПА ИМ Е ХВЪРЛЕН ТАМ . СУПЕР ГРАНДОВЕ В ЕВРОПА СИ ЗАРЯЗАХА КЛУБНИ СТАДИОНИ – РЕЛИКВИ И СИ ПОСТРОИХА НОВИ , НА НОВИ МЕСТА . НЕ РАЗБРАХА , ЧЕ НАЙ -ВАЖНОТО Е АКО ИМАМЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ , ПРАВИЛНОТО Е ДА СЕ НАПРАВИ СУПЕР ОТБОР , КОЙТО ДА ИГРАЕ В ШЛ , КАТО ,,ЛУДОГОРЕЦ,, И С ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАПРЕД СИ ОСИГУРИЛ И БЮДЖЕТ И КЛАСЕН И СИЛЕН ОТБОР . А ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО И ГАРАНТИРА ПРИХОДИ И ВЕЧНО ПЪЛЕН СТАДИОН .

      • Ей кретен, а каква е гаранцията, че ще направиш супер отбор, като в БГ футбола е пълно с гладни и алчни менаджери, ветерани, чиновници, крадци и др., но няма значение. Та къде ще събереш публиката? На Коматево ли??? Там ли ще играеш ШЛ??? Май слагаш каруцата пред коня? Или си просто поредния малоумник.

  8. Олигофрени! Тепърва предстои Цветан Василев да се върне на бял кон! И, тогава жална им майка на всички измекяри!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • По просто животно от жълтия циганин никъде по света няма, къв бял кон за този миризлив крадец бе мангали, всички на прасетата в Белене, Цецко Крадеца и приятелчетата му Бойко Тиквата и Пеевски прасето.
      Еййй жълТурци много сте прости , той открадна от вас, от майките и бащите ви, също като другите ви благодетели Брокерите, а те на бял Конььь ще го връщат.

  9. Ми те самите папагали си го продадоха желязото на 8-ми миналия месец при прословутата им ” акция да почистим Кънчова поляна”! В същност именно желязото беше основната причина за ” почистването” в което се включиха ” милиарди” фенове на селския отбор! На практика 20 селтака!::::::)))) Та от тогава няма какво да се краде, но този ” сигнал” идва пак по сценарии, за да може липсата на тонове арматура да се прехвърли на ” крадци” а тези дето го продадоха да бъдат покрити! Типично по жълтурски! Там вечно се е крадяло и винаги ще се краде!

    • Господин”историчар”,без лъжи и демагогия моля!!!

  10. Много ясно жълтите мангусти яко щавят по примера на бащицата си Цецко Крадеца, няма само той да блажи я, кото има такова и желязото върши работа докато го има още.

  11. Ангеле, тъпанар такъв или строй стадиона или се махай от клуба! Няма какво да ни замазваш очите с разваляне на концесия и т.н. Буферите пак нахлуха на стадиона ни за да правят мръсотии и черни магии против нас. В момента много приличаме на времето на Христолов, когато беше същото безхаберие и разруха. Ти май си Новия Селски.

    • Ачо сълзата надминава ДХЦ-то човече!

    • ХАХАХА ПРИСМИВАХТЕ СЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ,ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН ЖЪЛТУРИ НЕЩАСТНИ…..ЗАКРИВАЙЙЙЙ КАТУНА КУМАТЮУУУ:)))))

Коментарите са затворени